|

Fenerbahçe'de ibre Ramos'a döndü

Fenerbahçe sportif direktörü Comolli, Tottenham’da birlikte çalıştığı İspanyol teknik adam Juande Ramos'u sarı-lacivertli kulübün başına getirmek istiyor.

Yeni Şafak ve
10:13 - 10/06/2018 Pazar
Güncelleme: 10:31 - 10/06/2018 Pazar
Yeni Şafak
Ramos son iki sezondur herhangi bir takımı çalıştırmıyor.
Ramos son iki sezondur herhangi bir takımı çalıştırmıyor.

Teknik direktör konusunda listede yer alan isimlerle görüşen F.Bahçe yönetimi, İspanyol teknik direktör Juande Ramos ile de temasa geçti. Sportif direktör Damien Comolli de Premier Lig ekibi Tottenham’da görev yaptığı sırada birlikte uyumlu bir şekilde çalıştıkları 63 yaşındaki Juande Ramos ile görüşerek teklifini sundu.

En son İspanya ekibi Malaga’yı çalıştıran ve son iki yıldır takım çalıştırmayan tecrübeli teknik adamın yeniden başarılara imza atmak için F.Bahçe’nin teklifine sıcak baktığı öğrenildi.


Sarri süre istedi

Diğer aday ise İtalyan teknik adam Maurizio Sarri. Sarı-lacivertliler İtalyan ekibi Napoli’nin eski çalıştırıcı Sarri için görüşmelerini sürdürüyor. Avrupa’nın önemli kulüplerinin de teklifte bulunduğu Sarri, sarı-lacivertli takımdan düşünmek için süre istedi.


Diğer adaylar

Yönetim Sarri'nin cevabını beklerken bir yandan da diğer adaylarla görüşüyor. Yönetimin ayrıca Fransız teknik adam Laurent Blanch ile uzun süre Klopp’un yardımcılığını yapan Zeljko Buvac ile de temaslarını sürdürüyor. Sarı-lacivertli yönetimin teklif götürdüğü Conte ve Luis Enrigue ise sarı-lacivertli takımın teklifini geri çevirdi. Belçika Milli Takımı Teknik Direktörü Roberto Martinez ile de dirsek teması kuruldu. Ancak Dünya Kupası olması sarı-lacivertli kulübün elini kolunu bağlıyor.

#Fenerbahçe
6 yıl önce