|

Visca teklifi ortaya çıktı: 3 milyon euro artı bir futbolcu

Fenerbahçe’nin kanat transferinde ilk hedefi Başakşehir’in Bosna Hersekli oyuncusu Edin Visca. Sarı-lacivertliler, Visca transferine karşılık Başakşehir’e 3 milyon euro para ve Serdar Aziz ile Deniz Türüç’ten birini takas olarak teklif edecek.

Haber Merkezi
10:44 - 28/09/2020 Pazartesi
Güncelleme: 11:03 - 28/09/2020 Pazartesi
Yeni Şafak
Edin Visca, bu sezon çıktığı 3 maçta skora katkı yapamadı.
Edin Visca, bu sezon çıktığı 3 maçta skora katkı yapamadı.

Başakşehir ile sözleşme uzatmayan Edin Visca’nın aklı Fenerbahçe’de. Boşnak kanat oyuncusu, sarı-lacivertli takımda forma giymek istiyor. Edin Visca’ya Arabistan yarımadasından da ciddi teklifler olduğu, ancak başarılı futbolcunun Fenerbahçe’ye gitmek istediğini yönetime ilettiği öğrenildi. Başakşehir yönetimi de Fenerbahçe’den gelecek tekliflere açık.


Takas artı para

Sarı-lacivertli yönetim, Edin Visca transferini futbolcu takası artı bir miktar parayla gerçekleştirmeyi planlıyor. Yönetimin 1 yıl daha sözleşmesi olan Visca için 2-3 milyon euro bonservis bedeli ve Serdar Aziz ile Deniz Türüç’ten birini takas olarak önerdiği gelen haberler arasında.



Sezona kötü başladı

Geçen sezon ligde 34 maçta 4 kez oyundan çıkan, sezon boyunca toplam 28 dakika kenarda oturan Edin Visca, 2020-2021 sezonunda 4 maçta şimdiden 2 kez oyundan alındı. Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk da son Karagümrük yenilgisi sonrası Visca’ya tepki göstermişti.

Perotti için görüşmeler devam ediyor

Fenerbahçe’de, kanattaki eksiklerin de giderilmesi amaçlanırken, Roma’dan Diego Perotti transferinin bitirilmesi için de görüşmelerini sürdürüyor. Sarı-lacivertliler, Arjantinli kanat oyuncusu için İtalyan ekibine 2 milyon euro bonservis bedeli önerdi. 32 yaşındaki oyuncuyla da 3 yıllık sözleşme karşılığında prensipte anlaşıldı. Perotti için Roma ile prensipte anlaşan Fenerbahçe, maaş ve bonuslar konusunda orta yol arıyor.

#Visca
#Fenerbahçe
4 yıl önce