|

Fernandes Portekiz'i reddetmiş!

Portekiz'in saygın gazetelerinden Record, Portekiz Milli Takımı Teknik Direktörü Paolo Bento'nun Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Fernandes ile bir görüşme gerçekleştirdiğini yazdı.

YENİSAFAK.COM.TR / SPOR
00:00 - 26/11/2013 Tuesday
Güncelleme: 22:36 - 26/11/2013 Tuesday
Yeni Şafak
Fernandes Portekiz'i reddetmiş!
Fernandes Portekiz'i reddetmiş!

Dünya Kupası play-off'larında İsveç'i eleyerek Brezilya'ya katılma hakkı kazanan Portekiz Milli Takımı Teknik Direktörü Bento, Fernandes hakkında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Milli takıma neden çağrılmadığı konusu Türkiye'de ve Portekiz'de tartışma konusu olan Fernandes'in milli takıma gelmek istemediğini ifade eden genç teknik adam, Brezilya'ya gitme yolundaki kritik Azerbaycan ve İsrail maçları öncesinde teknik ekipten yer alan bir hoca ile İstanbul'a gelip Fernandes ile görüştüğünü belirtti. Türkiye'ye gidip Fernandes ile görüştüğünü ve yıldız oyuncunun milli takımda oynamayı reddettiğini fade eden genç teknik adam, 'Manuel Fernandes benimle konuşmak istemediğini söylemiş. Sizinle görüşmek istemeyen bir oyuncu ile siz de görüşmek istemezsiniz' diyerek Portekiz'de gündem oluşturan tartışmaların fitilini ateşlemiş oldu.

10 years ago