|

Fırtına'da bekleyiş sürüyor

Son olarak Berat Özdemir'i kadrosuna katan Trabzonspor'da transfer sezonunun bitimine bir hafta kala yönetim Rodrigo Villagra, Batista Mendy ve Steven Alzate ile üç ayrı koldan görüşmelerini sürdürüyor. Bordo-mavili taraftarlar hafta sonuna kadar üç transferin yolunu gözlemeye başladı.

09:28 - 6/09/2023 Çarşamba
Yeni Şafak
Villagra - Mendy - Alzate
Villagra - Mendy - Alzate

Transferin sezonunun bitmesine 10 günlük bir süre kala bu konuda çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da başkan Ertuğrul Doğan oyuncular, kulüpleri ve menaj erleriyle görüşmeleri bizzat kendisi yapıyor. Bordo-mavililer bir yandan görüşme yaparken, diğer yandan da mevcut kadroda kontenjan açmaya çalışıyor.


3 futbolcuya yoğunlaştılar

Yaşanan sakatlıklar ve kadrodaki eksiklikler nedeniyle transferlere devam eden Trabzonspor'da hafta sonuna kadar bu çalışmaların sonlandırılması bekleniyor. Son yapılan görüşmede teknik direktör Nenad Bjelica'yı transferlerle ilgilenmemesi konusunda uyaran ve fikir birliğine varan Başkan Ertuğrul Doğan, tüm inisiyatifi eline aldı.


Son olarak Berat Özdemir'i kiralık olarak kadrosuna kattıktan sonra transfer edilmesi gündemde olan Rodrigo Villagra, Batista Mendy ve Steven Alzate üzerinde yoğunlaşan bordo-mavililer, üç ayrı koldan görüşmelerini sürdürüyor. Bordo-mavili taraftarlar da hafta sonuna kadar üç transferin yolunu gözlemeye başladı.


En büyük engel kontenjan

Kadrosundaki yabancı oyuncu sayısı konusunda da sıkıntıları bulunan Trabzonspor'da 14 yabancı oyuncu kotasının da düşürülmesi gerekiyor.


Takımdan ayrı olarak antrenman yapan Djaniny ile Koita'yı en azından Süper Lig takımlarına kiralık vererek yabancı kontenjanında boşluk oluşturmaya çalışacak olan bordo-mavililerde üç yeni oyuncu alınması halinde sakatlığı nedeni ile uzun bir süre daha takımdan ayrı kalacak olan yeni transfer Orsic'in lisansı da askıya alınacak.


Üç oyuncu ile ilgili düşünülen formülün hayata geçirilmesi halinde Trabzonspor'un transfer konusundaki engeller de ortadan kalkmış olacak. Bu nedenle bordo-mavililerde transfer yapılması için kontenjanın açılması gerekiyor.






#Trabzonspor
#Rodrigo Villagra
#Batista Mendy
#Steven Alzate
8 ay önce