|

Furkan yuvada kaldı

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, kaleci Furkan Köse ile 3 yıllık sözleşme yeniledi. Bu sezon play-off'lara kalmayı garantileyen Karadeniz ekibi, Furkan ile kalesini sağlama aldı.

İha
00:00 - 30/04/2014 Çarşamba
Güncelleme: 17:46 - 30/04/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Furkan yuvada kaldı
Furkan yuvada kaldı

Nuri Asan Tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, takımın altyapısında yetişerek son haftalarda A takım kalesini başarıyla koruyan Furkan Köse ile yeniden sözleşme imzaladıklarını söyledi.

Transfer görüşmesinin yaklaşık 20 dakika gibi kısa sürede tamamlandığını belirten Kar, "Furkan Köse kulübümüzün tüm şartlarını kabul ederek, kendisini 3 yıllık yapan sözleşmeyi imzaladı. Furkan bizim evladımız. Kulübünün menfaati için ne gerekiyorsa yaptı. Camia olarak kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.

Samsunspor Altyapı Sorumlusu Mehmet Bank, Furkan ile gurur duyduklarını belirterek, "Furkan'ın yeteneğini kimse tartışamaz. Bunu A takımın kalesini korumakla ispat etti. En büyük arzumuz kendisini milli takım kalesinde görmektir. Furkan ve diğer gençler, altyapımızın gurur kaynağı olmuştur" diye konuştu

Hayallerini gerçekleştiriyor

Samsunspor'un 20 yaşındaki file bekçisi Furkan Köse ise, "Hayallerim bir bir gerçekleşiyor. Hayalimde A takım kalesini korumak vardı, bunu başardım. Şimdi Süper Lig'e çıkmak, kaptanlık bandını almak ve milli takıma yükselmek var. Bu hayallerimi de gerçekleştireceğim. Üzerimde emeği olan hocalarıma, altyapı sorumlu ve hocalarıma, özellikle de bana sahip çıkan takımdaki ağabeylerime teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

Öte yandan Samsunspor, pazar günü oynayacağı Kahramanmaraşspor maçının hazırlıklarını Nuri Asan Tesislerinde sürdürdü. Teknik direktör Hüseyin Kalpar yönetiminde çalışan kırmızı-beyazlı futbolcular, koşu, kültür fizik ve çift kale maç yaptı.

10 yıl önce