|

Göztepe-Beşiktaş: 1-3

Beşiktaş, Süper Lig'in 11. haftasında Göztepe'yi deplasmanda 3-1 yenerek zirve takibini sürdürdü. Siyah beyazlıların gollerini Cenk, Babel ve Talisca atarken İzmir ekibinin tek golü Ghilas'tan geldi.

Yeni Şafak
18:05 - 5/11/2017 Pazar
Güncelleme: 21:37 - 5/11/2017 Pazar
Yeni Şafak
Beşiktaş, Süper Lig'de üst üste 2. galibiyetini elde etti.
Beşiktaş, Süper Lig'de üst üste 2. galibiyetini elde etti.

Süper Lig'in 11. haftasında Göztepe'ye konuk olan Beşiktaş, Cenk, Babel ve Talisca'nın golleriyle Göztepe'yi mağlup etti. Sarı-Kırmızılılar'ın tek golü ise Ghilas'tan geldi. Göztepe'de Leo 86'da kırmızı kart gördü.

Avrupa'da doludizgin ilerleyen siyah beyazlılar böylece Süper Lig'de de üst sıralara tırmandı. Beşiktaş 21 puana ulaşarak 26 puanlı Galatasaray ve 23 puanlı Başakşehir'in ardından 3. sıraya yerleşti.

  • Maça çok hızlı başlayan siyah beyazlılar, henüz 7. dakikada Talisca'nın harika kafa golüyle 1-0 öne geçti.


İlk yarıyı bu golle önde kapatan siyah beyazlılar, ikinci yarıya da fırtına gibi girdi. 47. dakikada Babel'in şık golü farkı ikiye çıkarırken, 53. dakikada sahneye çıkan Cenk Tosun, gol şovu sürdürdü. Göztepe, 66. dakikada Ghillas'la ümitlense de bu gol, yaslnızca maçın skorunu belirledi.

  • Bu sonuçla 21 puana yükselen Beşiktaş, 3. sıraya yükseldi ve lider Galatasaray'ı 5 puan geriden takibini sürdürdü. Göztepe ise 17 puanda kaldı ve haftayı 8. sırada kapattı.

Beşiktaş, Süper Lig'in 11. haftasında Göztepe'yi deplasmanda 3-1 mağlup etti.

Yeni Şafak Spor (@yenisafakspor)'in paylaştığı bir gönderi ()





#Süper Lig
#Beşiktaş
#Göztepe
6 yıl önce