|

G.Saray'da ilk hedef Amoah!

26 yaşındaki Ganalı yıldız için sarı-kırmızılı yönetimin 1 milyon doları gözden çıkardığı belirtilirken, Amoah'ı yeni sezonda takımın başına getirilmesine kesin gözüyle bakılan Alman teknik direktör Feldkamp'ın da istediği belirtildi.

Savaş Çorlu
00:00 - 27/05/2007 Pazar
Güncelleme: 23:46 - 26/05/2007 Cumartesi
Yeni Şafak
G.Saray'da ilk hedef Amoah!
G.Saray'da ilk hedef Amoah!

Yeni sezona yerli ve yabancı yıldız transferler yaparak girmek isteyen G.Saray yönetimi, Gana Milli takımı ve Dortmund'un sağ kanat oyuncusu Matthew Amoah için harekete geçti. 2008 yılına kadar kulübüyle sözleşmesi bulunan Ganalı yıldız ile her konuda anlaşma sağladığı iddia edilirken, G.Saray'ın bu transfer için 1 milyon dolar bonservis ücreti ödeyeceği öğrenildi. 26 yaşındaki oyuncu, ofansif futboluyla dikkat çekiyor. Gana milli takımının 20 kez formasını giyen genç yıldızın 7 de golü bulunuyor.

FELDKAMP DA İSTİYOR

Amoah, Gana Milli takımı ile oynanan hazırlık maçında Türkiye'ye karşı da oynamıştı. Yönetimin yeni sezonda takımı emanet edeceği teknik direktör Feldkamp'ın da Amoah'ı çok istediği belirtilirken, bu transferin hafta içinde bitirileceği konuşuluyor. Bu arada yönetimin, görevine son vermeyi düşüncüğü Gerets ile salı günü görüşerek anlaşma yolu arayacağı öğrenildi.

Kaleci Mondragon ağlatarak gidiyor

Mondragon, tesis çalışanlarını yine unutmadı. Her sezon sonunda çalışanlara para dağıtan Mondragon, 45 bin dolar para dağıttı. Personelden bazılarının Mondragon'un takımdan ayrılayacağı nedeniyle ağladıkları gözlendi.


17 yıl önce