|

Hakan Arıkan Galatasaray'da

Galatasaray, Trabzonspor'la anlaşamayınca birkaç gün önce bordo-mavili ekibin kampını terk eden Hakan Arıkan'ın menajeri ile el sıkıştı.

Yeni Şafak
14:29 - 9/07/2015 Perşembe
Güncelleme: 11:37 - 9/07/2015 Perşembe
Diğer

Şampiyon kadrosunu Lukas Podolski, Bilal Kısa, Lionel Carole ve Jem Paul Karacan'la güçlendiren sarı-kırmızılı ekip bir transfer girişiminde daha sonuca ulaştı.



Fanatik'in haberine göre, Galatasaray, Trabzonspor'la anlaşamayınca birkaç gün önce bordo-mavili ekibin kampını terk eden Hakan Arıkan'ın menajeri ile el sıkıştı. Sarı-kırmızılılar adına görüşmeleri yürüten idarecilerin dün akşam Hakan'ın menajeriyle yemekte buluşup, el sıkıştığı öğrenildi.



Yıllık 1 milyon euro

Galatasaray'ın, Hakan Arıkan ile 2+1 yıllık kontrat imzalamayı planladığı ve deneyimli kaleciye yıllık 1 milyon euro garanti ücret vermeyi kabul ettiği ifade edildi. Hakan'ın ilk iki sezonda 15 resmi maça çıkması halinde 1 yıllık opsiyonun daha hayata geçeceği ifade edildi.



Kayseri'ye teklif yapıldı

Hakan Arıkan'la yapılan anlaşma sonrası Kayserispor ile pazarlıklar başladı. Galatasaray'ın, Kayseri kulübüne Hakan için 500 bin euro bonservis bedeli önerdiği bildirildi. 33 yaşındaki kalecinin Kayserispor ile Mayıs 2017'ye kadar kontratı bulunuyor.



Kayserispor'un ilk teklife olumlu yanıt vermediği, Cim Bom'un miktarı biraz daha yukarı çekerek bu transferi bitirmek istediği bildiriliyor. İki kulüp arasında anlaşma sağlanır sağlanmaz Hakan Arıkan'ın Galatasaray'ın Avusturya kampına katılması bekleniyor.

#hakan arıkan
#transfer
#galatsaray
9 yıl önce