|

Hakkım varsa

Çin'e transfer olan Ersan Gülüm, dün takım arkadaşları ve teknik heyetle vedalaştı; camiadan helallik istedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 9/02/2016 Salı
Güncelleme: 03:43 - 9/02/2016 Salı
Yeni Şafak

Beşiktaş'tan Çin'in Hebei China Fortune takımına transfer olan Ersan Adem Gülüm, siyah-beyazlı teknik heyet ve futbolcularla vedalaştı. Kupadaki Torku Konyaspor maçına hazırlanan siyah-beyazlıların dünkü idmanı öncesi tesislere gelen Ersan, arkadaşlarıyla tek tek tokalaştı. Teknik direktör Şenol Güneş ve futbolcular, tecrübeli futbolcuya Çin'de başarılar dilediler.


BJK TV'de ise son yayınına katılan Ersan, duygularını şöyle aktardı: "Bu kulüpte yaşadıklarım herkese nasip olmaz. Takımın bir parçası olmak gurur verici. Burada iyi günler de kötü günler de gördüm. Bana feda ile gelindiğinde hiç düşünmedim. Bütün camia bana hakkını helal etsin. Hakkım varsa benden yana helal olsun. Taraftardan tek ricam stada gelsinler. Şampiyonluk taraftarsız olmaz. Fikret Orman inşallah başkanlığa devam eder. Başkan geldi, kulüpte her şey düzeldi. Daha bu Beşiktaş'ın başlangıcı. Stat bitince herkes Beşiktaş'ı görecek; herkes korkacak."







Teşekkürler Ersan


Beşiktaş, Ersan Gülüm'ün 7 milyon Euro'ya Çin'in Hebei China Fortune takımına transfer olduğunu borsaya bildirirken oyuncusuna da teşekkür mesajı yayımladı: "Ersan, performansı, sıcakkanlı kişiliği ve özverili tutumu ile Beşiktaş'ta iz bıraktı. Emeklerin için teşekkürler..."


#Beşiktaş
#Ersan Gülüm
#Hebei China Fortune
8 yıl önce