|

İlkay Barça için kontrolden geçti

Kulüp Doktoru Ricard Pruna''yı Almanya''ya gönderen Barcelona yönetimi, sezon başında sakatlanan genç yıldızın durumunun ciddi olmaması halinde imzayı attıracak

.
00:00 - 29/03/2014 Cumartesi
Güncelleme: 00:25 - 29/03/2014 Cumartesi
Yeni Şafak
İlkay Barça için kontrolden geçti
İlkay Barça için kontrolden geçti

Borussia Dortmund''ta sakatlık nedeniyle bu sezon ligde ve kupada sadece birer maçta forma giyebilen İlkay Gündoğan, Barcelona''ya gidiyor. İspanyol ekibi, kulüp doktoru Ricard Pruna''yı Almanya''ya göndererek Türk asıllı Alman oyuncuyu sağlık kontrolünden geçirdi. Barcelonalı yöneticilerin, sakatlıktan dolayı transferi geciken Borussia Dortmund''lu oyuncu İlkay ile ilgili resmi kararı kulüp doktoru Pruna''nın İspanya''ya dönüşünde vereceğini yazdı. İlkay''ın omuzundaki sakatlığının gizemini koruduğu belirtilirken Alman kulübünün de bu oyuncunun sağlığıyla ilgili net bilgiler vermekten kaçındığını kaydediliyor. İlkay Gündoğan''ın takımla çalışmalara başlamasına rağmen halen ağrılarının devam ettiği, doktor Pruna''nın bu yüzden İlkay''ı tam anlamıyla sağlık testine tabi tutarak rapor hazırladığı kaydedildi.

SEZON BAŞINDA SAKATLANDI

İlkay Gündoğan Almanya Milli Takımı''nın 14 Ağustos 2013''te Paraguay ile oynadığı hazırlık maçında sakatlanmış, 27 dakika sahada kalabilmişti. Teknik direktör Tito Martino''nun orta saha için alınması istediği isimlerin başında gelen İlkay''ın 2015 Haziran ayı sonuna kadar B.Dortmund ile sözleşmesi bulunuyor. Barcelona Kulübü, 23 yaşındaki yıldızın sakatlığı nedeniyle transferde ince eleyip sık dokuyor.

10 yıl önce