|

İMPARATORE TERİM

Mor Menekşeler, Milan'a tarihinin en ağır yenilgilerinden birini tattırdı.Terim yönetimindeki Fiorentina, Milan'ı Nuno Gomes, Cois, Chiesa ve Rui Costa'nın golleriyle dağıttı. Tribünler maç boyunca 'İmparatore Fatih Terim' tezahüratıyla inledi.

.
00:00 - 14/01/2001 Sunday
Güncelleme: 09:46 - 2/01/2014 Thursday
Yeni Şafak
İMPARATORE TERİM
İMPARATORE TERİM
Milan'ı dağıttılar

İtalya'da Fiorentina kasırgası sürüyor. Mor Menekşeler, dün akşam oynanan maçta İtalyanlar'ın dünyaca ünlü takımı Milan'ı devirdi: 4-0. Fatih Terim yönetimindeki Fiorentina, Milan karşısında 15. dakikada Nuno Gomes'in attığı golle 1-0 öne geçti ve devre bu skorla tamamlandı. Mor Menekşeler, 46 dakikada Cois'in golüyle Milan karşısında skoru 2-0'a taşıdı. Mor Menekşeler 71. dakikada Chiesa'nın golüyle üçüncü golünü attı: 3-0. Karşılaşmanın 86. dakikasında sahneye çıkan maçın kahramanı Rui Costa, skoru belirleyen golü attı: 4-0

Terim kalacak

Fiorentina bu sonuçla puanını 24'e çıkararak maç fazlasıyla ikinci sıraya yükseldi. Fiorentina taraftarları maç boyuncu "İmparatore Terim" tezahüratları yaparak, Terim'in sözleşmesini uzatmayan başkan Gechi Gori'ye mesaj gönderdiler. Öte yandan Fiorentina Başkanı Cecchi Gori, maçtan sonra İtalyan medyasına yaptığı açıklamada "Fatih Terim büyük hoca, bunu bir kez daha ispatladı. O'nunla 2 yıl daha anlaşmak istiyoruz" diye konuştu.


23 years ago