|

İngilizlerin Tuncay aşkı

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Middlesbrough'da forma giyen ancak takımının küme düşmesinin ardından başka bir takıma transfer olması beklenen milli futbolcu Tuncay Şanlı, Fulham taraftarları arasında yapılan bir ankette, en çok transfer edilmesi istenen futbolcu oldu.

İha
00:00 - 30/05/2009 Cumartesi
Güncelleme: 14:25 - 30/05/2009 Cumartesi
Yeni Şafak
İngilizlerin Tuncay aşkı
İngilizlerin Tuncay aşkı

Milli futbolcu Tuncay Şanlı, Ada basınında transfer gündeminin ilk sıralarındaki yerini korumaya devam ediyor. Takımı Middlesbrough bu sezon Premier Lig'e veda etmesine karşın oynadığı futbol ve attığı gollerle İngiliz futbolseverleri kendisine hayran bırakan Tuncay'la ilgili olarak yeni bir gelişme yaşandı. Premier Lig ekiplerinden Fulham'ın taraftarları arasından yapılan bir ankette milli futbolcu taraftarların takımda en çok görmek istedikleri oyuncu seçildi. Transfer edilmesi muhtemel 8 futbolcunun oylandığı ve binlerce Fulham taraftarının katıldığı oylamada Tuncay rakiplerine açık ara fark attı. Taraftarların yüzde 51'i yeni sezonda takımlarına Tuncay Şanlı'nın transfer edilmesini istedikleri yönünde oy kullandılar. Tuncay'a en çok yaklaşan yani listeden ikinci sırayı alan Nijeryalı golü Obafemi Martins ise ancak yüzde 25 oy alabildi.

Listenin diğer isimleri olan Sebastian Bassong, Matthew Bates, Adam Johnson, Gianni Zuiverloon, Jose Enrique ve David Wheater ise çift haneli rakamlara dahi ulaşamadılar.

Birçok üst düzey Premier Lig takımının transfer listesinde olduğu iddia edilen Tuncay Şanlı geçtiğimiz haftalarda da Middlesbrough taraftarları tarafından yılın en iyi futbolcusu seçilmişti.


15 yıl önce