|

İnter'den Fenerbahçe'ye kule

Roberto Mancini ve İtalyan futbolu ile yıldızı barışmayan 1.90'lık Nemanja Vidic'in Fenerbahçe'nin gündeminde olduğu iddia edildi.

Yeni Şafak
10:34 - 24/12/2014 Çarşamba
Güncelleme: 08:38 - 24/12/2014 Çarşamba
Diğer

Bruno Alves ile yaşadığı ufak çaplı krizin ardından Portekizli oyuncunun alternatiflerini düşünen Fenerbahçe için Sırbistan basınından çarpıcı bir iddia geldi.


Sporx'de yer alana habere göre, Sırbistan'ın önde gelen gazetelerinden Vecerjne Novosti'nin İtalyan kaynaklarına dayandırdığı haberine göre; sarı lacivertli kulüp, Inter forması giyen deneyimli savunma oyuncusu Nemanja Vidic'i gündemine aldı.


Geçtiğimiz yaz Manchester United'tan Inter'e transfer olan ve İtalyan futboluna tam olarak adapte olamayan Nemanja Vidic'in, Roberto Mancini ile anlaşamaması üzerine yeni bir maceraya yelken açmaya sıcak baktığı iddia edildi.


Sarı lacivertli ekibin Nemanja Vidic için sunmaya hazırlandığı teklife ilişkin herhangi bir maddi detaya yer verilmezken, transfer geniş bütçe ayırmaya sıcak bakmayan Fenerbahçe'nin söz konusu transferde makul koşullar oluşması durumunda ısrarcı olduğu kaydedildi. 

#Roberto Mancini
#fenerbahçe
#ınter
#Nemanja Vidic
9 yıl önce