|

Kırkpınar biletlerinde indirim

24-26 Temmuz 2015 tarihleri arasında düzenlenecek olan Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin biletleri satışa sunuldu. Bu yıl fiyatlarda indirime gidilirken, önceki yıllarda tribünlerdeki büyük boşluklar nedeniyle böyle bir karar alındığı düşünülüyor.

Yeni Şafak ve
14:26 - 18/06/2015 Perşembe
Güncelleme: 14:38 - 18/06/2015 Perşembe
Yeni Şafak

Önceki yıllarda olduğu gibi cuma günü güreşler ücretsiz izlenebilecek. Cumartesi günü 1. kategori 50, 2. Kategori 40; pazar günü 1. Kategori 70, 2. Kategori 60 TL'den satışa çıktı. Biletler Biletix'ten veya Sarayiçi gişelerinden satın alınabilecek.



Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ne her geçen gün artığını dile getiren Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Edirne Belediyesi olarak, Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ni, geleneksel yapısına dokunmadan değiştirmeye, geliştirmeye ve tanıtmaya çalışıyoruz. Bu yıl 654.'sü düzenlenecek olan Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali'ne tüm güreşseverleri bekliyoruz. Pehlivanların vereceği mücadeleyi izlemek isteyen güreşseverlerin Biletix'ten biletlerini alabilirler" dedi.



Başkan Recep Gürkan 'ilgi var' dese de son yıllarda Kırkpınar tribünlerinde boşluklar dikkat çekmekte. 2014 yılı güreşlerinde ilk gün biletleri 55 ve 77, ikinci gün biletleri 77 ve 110 TL'den satışa çıkmıştı. Bilet fiyatlarına cezalı başpehlivan sayısının da fazla olması eklenince tribünlerde büyük boşluklar olmuş, son gün kapılar açılmış ve tribünler ancak böyle dolmuştu.




#Biletix
#Kırkpınar Yağlı Güreşleri Biletleri
#Edirne
#Recep Gürkan
9 yıl önce