|

Mak için sıcak temas

Galatasaray, Yunan ekibinin 24 yaşındaki hücum oyuncusu için harekete geçti. Forvet arkası ve her iki kanatta da görev yapan Robert Mak, bu sezon takımıyla çıktığı 28 maçta 13 gollük bir performans sergiledi. Slovak oyuncunun 2.5 milyon Euro'luk piyasa değeri bulunuyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 5/01/2016 Salı
Güncelleme: 08:55 - 5/01/2016 Salı
Yeni Şafak

Devre arasında kadrosunu genç isimlerle güçlendirmek isteyen Galatasaray, Slovak oyuncu Robert Mak için harekete geçti. Yunan ekibi PAOK'un 1991 doğumlu oyuncusu, teknik direktör Mustafa Denizli'nin transfer listesinin ilk sırasında yer alıyor. Sarı-kırmzılı kulüp, 2.5 milyon Euro piyasa değeri bulunan genç oyuncuyu takıma kazandırmak için Yunan ekibiyle temasa geçti. Forvet arkası ve her iki kanatta da oynayabilen 1.79 boyundaki oyuncunun kulübüyle 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Bu sezon PAOK ile 15'i Yunan Ligi, 12 UEFA Avrupa Ligi ve 1 de Yunanistan Kupasında olmak üzere 28 maça çıkan 24 yaşındaki oyuncu, toplam 13 gollük bir performans sergiledi.



TANNANE VE RHiJN İKİNCİ PLANDA


G.Saray Genel Sekreteri Fatih İşbecer de, transfer görüşmeleri için İngiltere'ye gitti. İşbecer'in Chelsea'da sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan İvanovic için masaya oturması bekleniyor. 32 yaşındaki oyuncu hem stoper hem de


sağ bekte görev yapabiliyor. Bu iki ismin gündeme gelmesi nedeniyle daha önce bitirilme aşamasına getirilen Hollandalı futbolcular forvet Oussama Tannane ile sağ bek Ricardo van Rhijn isimleri beklemeye alındı.



Donk imzadan önce idmana çıktı


Galatasaray'ın Kasımpaşa'dan transferi Ryan Donk, önceki gün devre arası tatilini bitirip İstanbul'a gelirken, dün sarı-kırmızılı takımla idmana çıktığı bildirildi. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde önce teknik heyet ve takım arkadaşlarıyla tanışan Hollandalı yıldız, daha sonra idmana çıktı. Donk, bugün sağlık kontrolünden geçirildikten sonra resmen Galatasaray'ın futbolcusu olacağı imzayı atacak.



Nigel de Jong'dan mesaj var


Milan'ın tecrübeli ön liberosu Nigel de Jong, G.Saray'a haber yolladı. 31 yaşındaki futbolcu, sarı-kırmızılı takıma "gelebilirim" mesajını gönderdi. Bu sezon İtalyan ekibinde şans bulamayan Hollandalı futbolcu, Sneijder nedeniyle sarı-kırmızılı takımda oynamaya sıcak bakıyor.



G.Saray'a transferde vergi freni


TFF'nin vergi cezaları konusunda yaptığı değişiklik G.Saray'ın planlarını alt üst etti. Sarı-kırmızılıların kadrosuna katacağı oyuncuları TFF'den tescil ettirebilmesi için geçmiş borçları gibi SSK ve Vergi Dairesinden borçsuzluk yazısı alarak bunu TFF'ye ibraz etmek zorunda.



G.Saray 9 Ocak'tan sonra Antalya'da


G.Saray, 2015-16 sezonu ikinci yarısı öncesindeki kamp çalışmalarını Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek bölgesinde gerçekleştirecek. Kamp çalışmaları kapsamında, Türkiye Kupası 3. haftasında Türk Telekom Arena'da 9 Ocak Cumartesi oynayacağı Karşıyaka maçının ardından Antalya'ya hareket edecek sarı-kırmızılı takım, 15 Ocak Cuma günü İstanbul'a dönecek. G.Saray kamp sırasında 12 Ocak'taki Karşıyaka maçı için günü birlik İzmir'e gidecek.



Sabri idmanı bitiremedi


G.Saray, sezonun ikinci yarısının hazırlıklarını dün yaptığı idmanla sürdürdü. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmana izinli olan Muslera, Sneijder, Podolski, Chedjou ve Tarık Çamdal'ın katılmadığı bildirildi. Jason Denayer ve Selçuk İnan'ın ise antrenmanın tamamında takımla çalıştığı belirtildi. Sağ alt arka adalesinde zorlanma tespit edilen Sabri Sarıoğlu ise idmanı tamamlayamadı. Tecrübeli futbolcunun tedavisine hemen başlandığı kaydedildi. Sakatlığı devam eden Burak Yılmaz'ın idmanın ilk bölümünde takımla çalıştıktan sonra, sahada kondisyoner eşliğinde koşu, salonda ise kuvvet çalışması yaptığı bildirildi.








#galatasaray
#Mustafa Denizli
#Jason Denayer
#Selçuk İnan
#Robet Mak
8 yıl önce