|

Mbaye Diagne Galatasaray'a transfer oldu

Galatasaray, uzun süren forvet arayışlarını sonuçlandırdı. Sarı kırmızılılar, Kasımpaşa'nın forvet oyuncusu Mbaye Diagne'nin transferi için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Yeni Şafak
18:02 - 30/01/2019 Çarşamba
Güncelleme: 22:25 - 30/01/2019 Çarşamba
Yeni Şafak
Mbaye Diagne, Kasımpaşa'ya bedelsiz transfer olmuş ve gösterdiği performansla herkesi kendine hayran bırakmıştı.
Mbaye Diagne, Kasımpaşa'ya bedelsiz transfer olmuş ve gösterdiği performansla herkesi kendine hayran bırakmıştı.

Galatasaray Kulübü, Senegalli golcü Mbaye Diagne'nin transferi için oyuncu ve kulübü Kasımpaşa ile görüşmelere başlandığını duyurdu. Açıklamada, "Profesyonel futbolcu Mbaye Diagne'nin transferi konusunda Kasımpaşa Sportif Faaliyetler AŞ ile resmi görüşmelere başlanmıştır." denildi.


Açıklama gecikti

Galatasaray Kulübünün, Senegalli golcü ile görüşmelere başlandığını açıklaması, Kamu Aydınlatma Platformunun (KAP) internet sitesinde yaşanan yoğunluk nedeniyle bir süre gecikti. Sarı-kırmızılı kulüp, taraftarına yaptığı duyuruda, transfer ve özel durum bildirimlerinin gönderildiği Kamu Aydınlatma Platformunun (KAP) internet sitesine bir süre girilmemesini istedi.

Sarı-kırmızılı kulüp televizyonundan ve sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruda, "Değerli Galatasaraylılar. 19.05'ten bu yana aşırı yüklenme nedeniyle KAP web sitesine giriş yapılamamaktadır. Lütfen bir süre için KAP web sitesine giriş yapmayınız." ifadesi yer almıştı.
Galatasaray Diagne için ne kadar ödeyecek?

36 maçta 36 gol

Kasımpaşa formasıyla çıktığı 36 maçta 36 gole doğrudan katkı sağlayan oyuncu an itibariyle Süper Lig'deki gol krallığı yarışında zirvede yer alıyor.


Galatasaray'ın forvet transfer sürecinde neler yaşandı?


#​Mbaye Diagne
#Galatasaray
#Kasımpaşa
5 yıl önce