|

Olcan Trabzonspor'da

Antalya'da önceki gün ve dün süren pazarlıklar mutlu sonla bitti. Bordo-mavili kulüp Olcan Adın'ı 3 milyon 250 bin euro ve Sezer Badur karşılığında 4.5 yıllığına renklerine bağladı

00:00 - 29/12/2011 Perşembe
Güncelleme: 23:44 - 28/12/2011 Çarşamba
Yeni Şafak
Olcan Trabzonspor'da
Olcan Trabzonspor'da

Ligde ikinci yarının hazırlıklarını Antalya Belek'te yapan Trabzonspor, bir yandan da sürdürdüğü Olcan Adın transferinde mutlu sona ulaştı. Antalya'da Gaziantepspor yönetimiyle önceki gün ve dün pazarlığa tutuşan Trabzonspor yönetimi, 3 milyon 250 bin euro artı Sezer Badur karşılığında Olcan'ı renklerine bağladı. Bordo-mavililer, Olcan ile 4.5 yıllık anlaşma yaptı. Her iki takımın da kamp yaptığı Gloria Golf Otel'de önceki gün başlayan ve dün de süren görüşmelerde iki taraf da fiyat bakımından anlaşmaya çalışmıştı. Pazarlığa 5 milyon euroyla başlayan Gaziantepspor yönetimini iknaya çalışan bordo-mavililerin, rakamı düşürmekte oldukça zorlandığı öğrenildi. Fiyatta indirimde sıkıntı yaşayan Trabzonspor Kulübü'nün Sezer Badur teklifini sunduğu; Sezer'in de bonservise eklenmesiyle 3 milyon 250 bin euro artı Sezer Badur'a el sıkışıldığı kaydedildi. Kulüp Genel Sekreteri Hasan Yener, “İki gün süren görüşmeler sonrası anlaşma sağladık. Kulübümüze ve Türk futboluna hayırlı olsun” dedi.


Antalya'da transfer zirvesi

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in bugün takımın Antalya kampına katılacağı ve burada Asbaşkan Nevzat Şakar, Genel Sekreter Hasan Şener, Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Bekiroğlu ve teknik direktör Şenol Güneş ile bir görüşme gerçekleştireceği öğrenildi. Bu zirvede bordo-mavili kulübün Olcan dışında transfer yapıp yapmayacağının konuşulacağı bildirildi.


Sağlam başladı sargılı terk etti

Trabzonspor'un gol ayağı nazara geldi. Bordo-mavililer dün akşamki idmanda önce koşu, ardından pas çalışması ve yarı sahada çift kale maç yaptı. Sol üst adalesinde ağrı hisseden Burak, antrenmanı ayağı sargılı olarak terk etti. Antrenmana, Colman, Alanzinho, Henrique ve Marek Cech katılmadı. Dün akşam Antalya'ya gelen Colman'ın bugün çalışmalara başlayacağı öğrenildi.







12 yıl önce