|

Şahlanmak kolay olmayacak

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bordo-mavili camianın boş vaatlerle kandırılma vaktinin geride kaldığını belirterek, “Sizden sadece bize güvenmenizi istiyorum” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 6/06/2018 Çarşamba
Güncelleme: 04:01 - 6/06/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
​Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu
​Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bordo-mavili kulübün dergisindeki yazısında gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İyi bir tempo içerisinde olduklarını belirten Ağaoğlu, “Bordo-mavili renge gönül vermiş kişi, kurum ve kuruluşlarla gerçekleştirdiğimiz temaslarda niyetimiz, bu camianın mevcut potansiyelini açığa çıkarmaktı. Başka projelerimiz de olacak. Nisan ortasında başlattığımız destek kampanyası da bu bağlamda düşünülebilir. Tüm taraftarlarımızın kulübümüzü içinde bulunduğu darboğazdan kurtarmak için taşın altına elini koyması, Trabzonspor’un bir parçası olduğunu hatırlaması ve dahası yürekten hissetmesi anlamına gelmektedir” dedi.

Kulübün dünyasına uygun, geleceğini şekillendirecek adımlar atacaklarını söyleyen Ağaoğlu, “Hem takım hem de idari anlamda çok ciddi atılımlara ihtiyacımız var. Deyim yerinde ise artık ‘deniz’ bitti. Şimdi buradan çıkma, yeniden ‘şahlanışa geçme’ sürecimiz elbette kolay olmayacak. Bizler boş vaatlerle camiamızı yalanlarla kandırmak yerine ‘gerçekleri’ anlatarak yolumuza devam etmek zorundayız. Bunları yaparken ne sportif anlamda yarıştan kopacağız ne de idari anlamda kurumsallığımızdan ödün vereceğiz. Sizden bize güvenmenizi istyorum” diye konuştu.

3 TEMMUZ’U UNUTMAYACAĞIZ

Ağaoğlu, göreve gelirken verdikleri sözlerden bir tanesinin de 3 Temmuz 2011’de açığa çıkan şike olayının ve bu sürecin unutulmaması olduğunu belirterek, “Trabzonspor olarak hakkımıza kavuşana değin sürecin sürdürüleceği şeklindeydi. Şike olayı gelecek ay yedinci senesini dolduracak. Bizler hakkımızı alabilmek için hukuki anlamda verdiğimiz mücadeleyi akıllıca yürütmek zorundayız. Haliyle her konuda olduğu gibi hak arayışımız konusunda da taraftarlarımızın ve kulübümüzün izlenen yol ve politikalarda birbirine kenetlenerek yola devam etmesi gerektiğine inanıyorum” dedi.

  • Kampta en az 5 genç olacak
  • Trabzonspor, yeni sezon hazırlık kampı kadrosuna altyapıdan Cafer Tosun, Sefa Akgün, Kerem Baykuş, Ayberk Kardaş, Ahmet Hakan Sevinç gibi oyuncuları da dahil edecek. Teknik direktör Ünal Karaman ve ekibinin genç isimleri görüp buradan bazılarını A takım kadrosuna dahil etmeyi planladığı, bu noktada kampta ortaya koyacakları performansın belirleyici olacağı kaydedildi.
  • Tüzük değişikliğine gidiliyor
  • Trabzonspor Kulübü, tüzük değişikliği için olağanüstü genel kurul kararı aldı. Kulüpten yapılan açıklamada, genel kurulun 23 Haziran’da Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde toplanacağı, çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantının 1 Temmuz’da Karadeniz Teknik Üniversitesi Prof. Dr. Osman Turan Kültür Merkezi’nde yapılacağı kaydedildi.
#Ahmet Ağaoğlu
#​Trabzonspor
#Cafer Tosun
#Sefa Akgün
6 yıl önce