|

Sivasspor salıyı bekliyor

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda salı günü Anderlecht ile karşılaşacak Yiğidolar'ın tura olan inançları tam. Teknik direktör Bülent Uygun, rövanş öncesi avantajlı skor elde etmeye çalışacaklarını kaydetti.

00:00 - 25/07/2009 Cumartesi
Güncelleme: 03:19 - 25/07/2009 Cumartesi
Yeni Şafak
Sivasspor salıyı bekliyor
Sivasspor salıyı bekliyor

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda salı günü deplasmanda Anderlecht ile karşılaşacak Sivasspor'da futbolcular heyecanla bu maçı bekliyor. Hollanda kampının ardından hazırlıklarını tesislerinde sürdüren Yiğidolar'ın, Anderlecht'i eleyip turu geçeceklerine olan inançları tam. Ancak maç öncesi hastalıklar Sivasspor'un yakasını bırakmıyor. Kırmızı-beyazlı ekipte Mehmet Yıldız'ın sakatlığı sürerken takımın önemli golcüsü Ersen Martin'in griple boğuştuğu öğrenildi. Teknik direktör Bülent Uygun, tüm aksiliklere rağmen sahaya rövanş öncesi avantajlı skor elde etmek için çıkacaklarını kaydetti.

MEJUTO GONZALES SİVAS'A GELİYOR

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Anderlecht ile karşılaşacak Sivasspor'un, salı günü deplasmanda oynayacağı ilk maçı İskoç Alexander Thomson yönetecek. Sivas'taki rövanşın hakemi ise İspanyol Mejuto Gonzalez. Gonzalez'in yardımcıları Calvo Guadamuro ve Yuste Jimenez.


15 yıl önce