|

Stepanov Bursa'da Leonel Nunez yolda

Yeşil-beyazlılar, Porto ile bonservisi için anlaştığı Sırp oyuncuya imza attırmak için Bursa'ya getirdi. Stepanov'un bu hafta içinde sözleşme imzalaması bekleniyor.

00:00 - 2/08/2010 Pazartesi
Güncelleme: 00:12 - 2/08/2010 Pazartesi
Yeni Şafak
Stepanov Bursa'da Leonel Nunez yolda
Stepanov Bursa'da Leonel Nunez yolda

Şampiyon Bursaspor'un prensip anlaşmasına vardığı Sırp defans oyuncusu Milan Stepanov, dün Bursa'ya geldi. Defans ve forvete takviye arayışları içinde olan yönetim, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın raporu doğrultusunda bir dönem Trabzonspor'un da formasını giyen Stepanov ile prensipte anlaştı. Oyuncunun kulübü Porto ile de büyük ölçüde anlaşan Bursaspor yönetimi, 27 yaşındaki Stepanov'u Bursa'ya davet etti. Dün Bursa'ya gelen Stepanov ile bu hafta içinde resmi sözleşme imzalanması bekleniyor. Bu arada anlaşmaya varılan Independiente'nin 26 yaşındaki forvet oyuncusu Arjantinli Leonel Nunez'in ise yarın Bursa'da olacağı öğrenildi. Stepanov ve Nunez'in, salı veya çarşamba günü, kendilerini yeşil-beyazlı kulübe bağlayan sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.


Yazıcı'nın reklam isyanı

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, forma reklamıyla ilgili bugüne kadar ciddi bir teklifin gelmediğini söyledi. “İyi bir teklif gelmezse, bunun modelleri Avrupa'da da var, hiç reklam almadan çıkar oynarız” sözleriyle tepkisini dile getiren başkan Yazıcı, “Anadolu içinden çıkan şampiyon takıma reklam vermeyenler düşünsün derim. Tüm Türkiye'ye havale ederiz” ifadelerini kullandı. Sezonu ilk 4 takım içinde bitirmek istediklerini belirten başkan İbrahim Yazıcı, sezona da Süper Kupa'yı alarak girmek istediklerini sözlerine ekledi.



14 yıl önce