|

Terim'in gözdesi transfer hedefini açıkladı

Ümit Milli Takımı kampında açıklamalarda bulunan Emre Mor, "Öncelikli Türkiye A Milli Takımı'nda, daha sonra da Avrupa'nın büyük kulüplerinde oynamak istiyorum" dedi.

Yeni Şafak
17:03 - 23/03/2016 Çarşamba
Güncelleme: 18:02 - 23/03/2016 Çarşamba
DHA

Danimarka'nın Nordsjaelland takımında forma giyen Emre Mor'un Türkçe konuşamadığı dikkati çekti.



29 Mart Salı günü Slovakya U21 takımıyla deplasmanda oynayacakları maça iyi hazırlandıklarını belirten Emre Mor, şöyle konuştu:






"Öncelikli olarak iyi futbol oynayarak galip gelmek istiyoruz. Kendimi burada kanıtlamak istiyorum. Danimarka yerine Türk milli takımını tercih ettim. En başından beri burada oynamayı istiyordum."





''İyi bir takımız''

Ümit Milli Takım kampına katılan oyunculardan Okay Yokuşlu'da iyi bir arkadaşlık ortamı olduğunu, Antalya kampında maça en iyi şekilde hazırlanacaklarını vurgularken şunları söyledi:



"Umuyoruz galip gelen taraf biz oluruz. Ümit Milli takım olarak uzun zamandır Avrupa Şampiyonası özlemimiz var. İyi bir takımız. Bu takım bunu başarabilecek bilinçte. Hem kendimiz, hem takımımız hem de ülkemiz için iyi bir turnuva. Elimizden geleni yapacağız. Avrupa Şampiyonası'nın son 2 eleme karşılaşmasında kadrodaydım. Slovakya maçını kmazanmak istiyoruz. Trabzonspor'da başarılı olmak istiyorum. Trabzonspor'un bu seneki konumu, gerçek konumu değil. Daha yukarılarda olması gerekiyor. Üç senelik kontratım var. Orada da başarılı olmam gerekiyor."













#Emre Mor
#Okay Yokuşlu
#Türkiye
8 yıl önce