|

Trabzonspor-Fenerbahçe: 2-1

Süper Lig'in 13. haftasında Trabzonspor sahasında Fenerbahçe'yi ağırladı. Bordo-mavili ekip büyük bölümünde baskılı oynadığı karşılaşmayı Novak ve Sosa'nın golleriyle 2-1 üstün tamamladı.

Haber Merkezi
20:58 - 25/11/2018 Pazar
Güncelleme: 08:23 - 26/11/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Novak attığı gol sonrası takım arkadaşlarıyla büyük sevinç yaşadı.
Novak attığı gol sonrası takım arkadaşlarıyla büyük sevinç yaşadı.

Ligde son maçlarda sıkıntılı bir süreçten geçen Trabzonspor, 8 yıldır evinde mağlup edemediği Fenerbahçe'yi yenerek galibiyet hasretine son verdi.

Maçtan notlar;
  • Bordo-mavili takım etkili başladığı mücadelenin 24. dakikasında Slimani'nin elle oynaması sonrası penaltı kazandı. Rodallega'nın kullandığı vuruşta, Harun Tekin gole izin vermedi. Tecrübeli eldiven böylece Süper Lig'in en çok penaltı kurtaran kalecisi oldu.
  • Maçta baskılı oyununu sürdüren Trabzonspor, birçok ataktan faydalanamazken ilk yarı golsüz eşitlikle sona erdi: 0-0.
  • İkinci yarıda da ilk devredeki oyununa benzer bir performans sergileyen ev sahibi ekip, 50'de Novak'la ilk golünü kaydetti. Bundan 15 dakika sonra Jose Sosa harika bir ayak içi plase yaparak takımının ikinci golüne imzasını attı.
  • Karşılaşmanın son anlarına doğru ataklarını artıran konuk takım, Frey'in ayağından bulduğu golle skoru 2-1'e getirdi. Sarı-lacivertli takımın son dakikalarda topu iki kez direkten döndü.


#Trabzoonspor
#Fenerbahçe
#Süper Lig
5 yıl önce