|

Trabzonspor için her şeyi yapacağım

Bordo-mavili kulüp, transferi için uzun uğraşlar verdiği İranlı stoper Majid Hosseini ile sözleşme imzaladı. Takım için herşeyini ortaya koyacağını belirten Hosseini, “Avrupa’dan teklifler vardı ama hızlı ve içten davrandıkları için Trabzonspor’u seçtim” diye konuştu.

Yeni Şafak ve
04:00 - 31/07/2018 Salı
Güncelleme: 04:40 - 31/07/2018 Salı
Yeni Şafak
İranlı stoper Majid Hosseini
İranlı stoper Majid Hosseini

Trabzonspor, uzun süredir kadrosuna katmak için uğraştığı İranlı futbolcu Majid Hosseini ile resmi sözleşme imzaladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nin yanında bulunan Trabzonspor Yat Marinası’nda düzenlenen imza töreninde yer alan asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu transferler hakkında açıklamalarda bulundu.

22 yaşındaki futbolcuya başarılar dileyen Hacısalihoğlu, “Umuyoruz Trabzonspor’da başarılı olacak. Mutlu günler geçirerek. İnşallah bizleri mahcup etmeyecektir” dedi. Hacısalihoğlu, kulübün transfer politikası gereği çevre ülkelere ağırlık verileceğine işaret ederek, “Trabzonspor kendine özgü tavrı ve tarzıyla faaliyetini sürdürecek, üstünlüklerini ortaya koyacak. Trabzonspor bundan sonra imkanlar ölçüsünde yakın çevreden oyuncu katılımını planlıyor, İran, Gürcistan, Yunanistan’dan. Çünkü sosyal açıdan ve yaşam tarzı olarak çok daha uyum sağlamak mümkün. Tabii bu dışa kapalılık değil. Belki ABD’den de Nijerya’dan da gelecek ama genel politikayı ve anlayışı böyle yapmak istiyoruz” dedi.


ÖNCELİK TAKIMIN BAŞARISI

İranlı futbolcu Hosseini ise Trabzonspor’da bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Transferiyle ilgili her iki kulübe de teşekkür eden Hosseini, “Burada bulunduğum için çok mutluyum. Eski takımım da çok taraftarı olan bir ekipti. Oradan da burada taraftarı çok olan ve sevilen bir takıma geldiğim için gururluyum. Öncelikle takımım için yapabileceğim ne varsa yapacağım. Takımın başarısı benim için öncelikli. Transfer konusunda yönetim güzel bir şekilde süreci ilerletti. Avrupa’da birkaç takımdan teklif vardı. Transfer sürecimde hızlı ve içten davrandıkları için Trabzonspor’u seçtim. Umuyorum benim için en hayırlısı olur” dedi. Konuşmaların ardından kendisini bordo-mavili renklere bağlayan sözleşmeyi imzalayan Hosseini, 5 numaralı formayı giyecek.

BONSERVİS BEDELİ 343 BİN EURO

Majid Hosseini’nin transferiyle ilgili Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ’den Borsa İstanbul’a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yer alan açıklamada, iki kulübün uzlaşarak transferin gerçekleştirildiği duyuruldu.

Açıklamada, “Profesyonel futbolcu Majid Hosseini’nin kulübümüze transferi konusunda, oyuncu ile kulübü arasındaki sözleşmenin buy-out (satın alma) maddesinin kulübümüz tarafından kullanılacağını belirtmiştik. Fakat yaşanan süreçte, İstiklal Kulübünün, kulübümüze karşı olan yapıcı ve iyi niyetli yaklaşımı sonucu bu transferin, iki kulüp arasında uzlaşılarak yapılması hususunda görüşmelere başlanmıştır. Bu transfer için İstiklal Kulübü’ne 343 bin Euro bonservis bedeli ödenecektir” ifadelerine yer verildi.

#Majid Hosseini
#İran
6 yıl önce