|

Yaya Toure Çizme'ye gidiyor

Roberto Mancini, Manchester City’nin yıldız futbolcusu Yaya Toure’yi transfer etmek istiyor. Yaz transfer sezonunda takımdan ayrılması beklenen Yaya Toure’ gelecek sezon İnter forması giyebilir.

Yeni Şafak
10:23 - 30/03/2016 Çarşamba
Güncelleme: 07:29 - 30/03/2016 Çarşamba
Diğer

İtalya Serie A takımlarından İnter'in teknik direktörü Roberto Mancini, Manchester City'nin yıldız futbolcusu Yaya Toure'yi kadrosuna katmak istiyor.



Manchester City'nin gelecek sezon İspanyol teknik adam Pep Guardiola ile anlaşması Toure'nin ayrılacağı dedikodularına neden olmuştu. Guardiola ile Barcelona'da problem yaşayan Fildişi Sahilli yıldız takımdan ayrılarak İngiltere Premier Lig'in yolunu tutmuştu.




Toure'nin önümüzdeki sezon City'de olmamasına kesin gözüyle bakılırken oyuncunun hangi takımı tercih edeceği ise merak konusu olmuş durumda.



Sporcope'nin haberine göre tecrübeli futbolcu için girişimlere başlayan ilk takım İnter oldu. Kadrosunu lider bir oyuncu transferi ile güçlendirmek isteyen Mancini, Toure'yi takımına kazandırmak istiyor. İtalyan teknik adam Manchester City'de görev yaptığı sürede Toure ile çalışma imkanı yakalamıştı.




Toure'nin menajeri: “Farklı takımlarla görüşmelere başladık”

Toure'nin menajeri Seluk ise İngiliz medyasına yaptığı açıklamalarda, “Yaya Toure'nin yazın gideceği takımlar ile ilgili farklı kulüplerle görüşmeye başladık. City, oyuncum için gerçek anlamda bir şeyler yapmıyor. Yaya, bu kulüp için her şeyinşi verdi ancak kulüp tarafından sergilenen bu tutum hoşumuza gitmiyor” ifadelerini kullanmıştı.





Juventus, Bayern Münih ve PSG de Yaya Toure'yi transfer etmek isteyen diğer takımlar arasında gösteriliyor.






#Futbol
#Transfer
#Yaya Toure
8 yıl önce