|

Zimbru - Osmanlıspor maçını izle

Osmanlıspor, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında bu akşam Moldova temsilsici Zimbru ile karşı karşıya gelecek. Zimbru-Osmanlıspor maçını Beyaz Tv naklen yayınlayacak. Zimbru ile Osmanlıspor arasındaki UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu maçını yenisafak.com'dan 3D olarak canlı izleyebilirsiniz. Zimbru-Osmanlıspor maçına dair tüm detaylar haberimizde.

Yeni Şafak
12:29 - 14/07/2016 Thursday
Güncelleme: 12:22 - 2/03/2017 Thursday
Yeni Şafak
Zimbru-Osmanlıspor maçı bu akşam 20.00'de 3D olarak yenisafak.com'da.
Zimbru-Osmanlıspor maçı bu akşam 20.00'de 3D olarak yenisafak.com'da.

Osmanlıspor, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında bu akşam Moldova temsilsici Zimbru ile karşı karşıya gelecek.


Başkent Kişinev'deki Zimbru Stadı'nda, Türkiye saati ile 20.00'de başlayacak müsabakayı Sırbistan Futbol Federasyonundan Nenad Djokic yönetecek. Karşılaşmada Djokic'in yardımcılıklarını Vladimir Jovanovic ve Milan Sutulovic yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Lazar Lukic olacak.



Osmanlıspor ile Zimbru arasında oynanacak UEFA Lİigi 2. ön eleme turunu yenisafak.com'dan 3D olarak izleyebilirsiniz. Görsel anlatımlarla Zimbru-Osmanlıspor maçının tüm detayları yenisafak.com'da olacak.




Osmanlıspor, Zimbru maçına hazır

Osmanlıspor, Moldova'nın Zimbru takımıyla yarın oynayacağı UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçının hazırlıklarını tamamladı.



Zimbru Stadı'nda, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay yönetimindeki idman yaklaşık 1 saat sürdü. Çalışmaya tüm futbolcular katıldı. Isınma ve koordinasyon çalışmasının ardından futbolcular el topu oynadı. Teknik direktör Akçay, antrenmanın son bölümünde yarı sahada maçın taktiksel çalışmasını gerçekleştirdi.



  • Osmanlıspor'da, Musa Çağıran, Kardemir Karabükspor'da forma giyerken aldığı ceza nedeniyle müsabakada forma giyemeyecek.


Reşit Akçay: Çok zor bir maç olacak

Müsabakanın oynanacağı Zimbru Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Akçay şu ifadeleri kullandı.




  • 'Zimbru, tecrübeli bir takım. İki güzel de müsabaka oynadılar. Dikkat çekici ve komple bir takım. 8 oyuncuyla yenilenmiş büyük bir organizasyon görüyoruz. Çok zor bir müsabaka olacak. İyi bir skorla ikinci maçı ve turu evimize taşımak istiyoruz.'

Kendilerinin düşük bütçeli bir ekip olduğuna dikkati çeken Akçay, "Zimbru'nun bütçesini bilmiyorum. Biz Türkiye liginin en düşük bütçeli takımıyız. Oyuncuların değeri para olarak yukarıda değil. Süper Lig'e çıkmamızı bu oyunculara borçluyuz. Bu oyuncularla Avrupa'da oynama hakkı elde ettik." diye konuştu.

















#Osmanlıspor
#Zimbru
#UEFA Avrupa Ligi
8 years ago