|

2019 iPhone'un prototipi sızdırıldı

Apple’ın bu yıl tanıtacağı iPhone serisine ait olduğu belirtilen prototip bir Twitter kullanıcısı tarafından sızdırıldı. Eylül ayında tanıtılması beklenen iPhone XI serisinin 3 arka kameraya sahip olacağı da bu prototipte net bir şekilde görülüyor.

Yeni Şafak
10:34 - 1/04/2019 Monday
Güncelleme: 10:37 - 1/04/2019 Monday
iPhone XI prototipi.
iPhone XI prototipi.

iPhone 7 Plus modeliyle beraber başlayan çift arka kamera, kullanıcılara portre, 2x optik zum gibi yeni modlar sunarak büyük beğeni toplamıştı. Bu yıl tanıtılacak olan yeni iPhone serisinin ise 3 arka kameraya sahip olacağı birkaç aydır konuşuluyor.


Birkaç ay önce iPhone XI ismiyle satışa sunulacağı öngörülen prototipin 3 adet arka kameraya sahip olacağı sızdırılmıştı. Stee H. Mcfly isimli Twitter kullanıcısı sızdırdığı doğru bilgilerle tanınıyor. Geçtiğimiz günlerde bu kullanıcı Apple’ın yeni iPhone serisine ait olduğu iddia edilen bir prototipin fotoğraflarını paylaştı.

Yayınlanan görüntülere göre Apple, kendi ekosisteminde bir ilki gerçekleştirecek. Tam 3 adet kamerayı ve flaşı cihazının arkasında bulunacak kamera modülünün içerisine konumlandıracak olan şirket, iPhone'ların oldukça başarılı olan kamera performansını daha da coşturacak gibi görünüyor.

#Apple
#iPhone
#iPhone XI
#akıllı telefon
5 years ago