|

Apex Legends oyuncularına müjde: 8 yeni karakter keşfedildi

Bir anda milyonlarca kişi tarafından indirilen Apex Legends’ın yeni karakterleri ortaya çıktı. Oyun içi dosyalarını karıştıran meraklı oyuncular, 8 yeni karakter keşfetti. Karakterlerin yetenekleri henüz bilinmiyor.

Yeni Şafak
13:39 - 13/03/2019 Çarşamba
Güncelleme: 13:44 - 13/03/2019 Çarşamba
Diğer
Apex Legends'ın tanıtım görseli.
Apex Legends'ın tanıtım görseli.

Apex Legends ismi gibi kısa bir süre içerisinde oyun dünyasının efsaneleri arasında yerini almayı başardı. Milyonlarca kişi tarafından beğeniyle oynanan oyunun dosyaları içerisinde yeni karakterlere ait bazı bilgiler keşfedildi. Meraklı oyuncuların karıştırdığı dosyalarda henüz yetenekleri belli olmayan 8 yeni karakter yer alıyor.

Veri madencisi Shrugtal, yeteneklerinin henüz bilinmediği ve resmi olarak açıklanmamış yeni karakterleri keşfetti. Octane ve Wattson karakterleri de bu şekilde keşfedilmiş ve yetenekleri hemen hemen biliniyordu. Fakat bu 8 karakter o kadar yeni ki oyunun yapımcısı Respawn bile bu karakterlerin özelliklerinin ne olacağını tam olarak belirleyememiş olabilir.


Oyun dosyalarında bulunan karakterlerin tamamı ilerde karşımıza çıkmayabilir. Oyunun yapımcısı Respawn henüz yeni karakterler hakkında açıklama yapmadı ancak bugün veya yarın Battle Pass ile Octane’in geleceğini biliyoruz.

#Apex Legends
#Oyun
#Respawn
5 yıl önce