|

Dacia'dan iki model için hurda teşvikine ek indirim fırsatı

Hurda teşvikinden faydalanmak isteyenlere Dacia, Temmuz ayı için özel bir kampanya hazırladı. Dacia, ticari araçlarındaki sıfır faiz avantajının yanı sıra hurda araç teşvikinden yararlanmak isteyen kişiler için ek indirimler sunuyor. Kampanya kapsamında aracını yenilemek isteyenler, devlet desteğine ek olarak iki modelde 5 bin TL’lik indirimden faydalanabiliyor.

Yeni Şafak
11:32 - 7/07/2018 Cumartesi
Güncelleme: 11:36 - 7/07/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
Dacia, hafif ticari modelleri Sandero ve Dokker'de hurda teşvikine ek indirim kampanyası hazırladı.
Dacia, hafif ticari modelleri Sandero ve Dokker'de hurda teşvikine ek indirim kampanyası hazırladı.

Dacia, hurda teşviğinden faydalanmak isteyenlere Temmuz ayı için özel bir kampanya hazırladı. Sandero ve Dokker modellerinde devlet desteğine ek olarak 5 bin TL’lik indirim sağlıyor.

Hurda teşvikiyle birlikte 49.900 TL’den başlayan fiyatlarla Sandero, araç satın alacak kişiler için vitrinlerde yer alıyor. Dokker modelinde ise maksimum 30 bin TL kredi ve 15 aya varan vade seçenekleri yüzde sıfır faiz fırsatı bulunuyor.


Sandero teknik özellikleri

2018 model Dacia Sandero’nun ülkemizde en çok 1.5 litrelik dizel motoru dikkatleri çekti tabi yakıt durumu en önemli sebebi burada.

Hatta bu yakıt tüketiminin 3.nesilde k9k 608 kodlu ve 1.5 litrelik 8 ve energy DCİ motorunun kullanılması ile ortalama tüketimin 3.3 litreye kadar düşebileceği belirtilmekte bu sayede ekonomi bekleyen Dacia müşteri kitlesinin yüzü önümüzdeki modellerde de gülecektir.


Yeni Dacia Sandero’nun ebatlarına bakacak olursak net uzunluk 4089 milimetre, yüksekliği 1555 milimetre, genişliği ise 1994 milimetredir. Ayrıca bu model otomatik şanzımanı da içine almış.

Mevcut motor seçenekleri ise 2 adet benzinli ve 3 adet motor dizel olmaktadır, benzinli cephesinde 1.0 litre 75 beygir manuel ve 1.0 litreyi 90 beygir otomatik şanzıman opsiyonları sizleri beklemekte dizel cephesine baktığımızda 1.5 litre 75 beygir manuel ve 1.5 litre 90 beygir otomatik şanzıman opsiyonu bulunuyor.

#dacia
#Renault
#Dokker
#Sandero
6 yıl önce