|

Elon Musk Twitter'ın yeni özelliğini duyurdu

Twitter'ın yeni sahibi Elon Musk, Twitter'daki yeni özellikleri duyurmaya devam ediyor. Son yenilikle birlikte tweet görüntülenme sayısı videolarda olduğu gibi herkese açık olacak.

09:17 - 23/12/2022 Cuma
Güncelleme: 09:32 - 23/12/2022 Cuma
Diğer
Elon Muskl
Elon Muskl

Elon Musk, tweet görüntülenme sayısını herkese açık bir hale getirdi. Böylelikle bir tweet'in kaç kez görüntülendiği tüm kullanıcılar tarafından görülebilecek.

Tweet’lerin herkese açık görüntülenme sayıları, paylaşımların altındaki beğeni, retweet ve alıntı sayısının yanında gösteriliyor.

Sadece paylaşılan videolarda görüntülenme sayısı herkese açık bir biçimde gösteriliyordu.


Musk yeni paylaşımında, Twitter'da artık tweetlerin görüntülenme sayısının gösterileceğini duyurdu.

Musk yaptığı paylaşımda,
"Twitter, görüntüleme sayısını kullanıma sunuyor, böylece bir tweet'in kaç kez görüldüğünü görebilirsiniz! Bu video için normaldir."
ifadelerini kullandı.

ANKET YAPIP İSTİFA EDECEĞİNİ SÖYLEMİŞTİ

Zorlu satın alma süreci sonunda Twitter'ın yeni sahibi olan ve CEO'luk koltuğuna oturan Elon Musk 20 Aralık günü yaptığı "görevi bırakmalı mıyım" anketi yaptı.

17 milyondan fazla Twitter kullanıcısının oy verdiği ankette katılımcıların yüzde 57.5’i Musk’ın görevi bırakması gerektiğini söyledi. Bu sonuçlardan sonra bir süre sessizliğini koruyan Musk, yerine yeni birini bulana kadar bu görevi sürdüreceğini söyledi.

"APTAL BİRİNİ BULMALIYIM"

Musk, “Bu işi alacak kadar aptalbirini bulur bulmaz CEO görevinden ayrılacağım! Ondan sonra sadece yazılım ve server ekipleriyle çalışacağım” dedi.

#Twitter
1 yıl önce