|

FIFA 2019’da şaşırtan hata

FIFA 2019’da şaşırtıcı bir hata sosyal medyanın gündemine oturdu. Oyun esnasında meydana gelen hatanın videosu oyun severlere resmen pes dedirtti.

Yeni Şafak
20:30 - 19/10/2018 Cuma
Diğer
FIFA 2019
FIFA 2019

Bilgisayar oyunlarında hatalar kimi zaman can sıkıcı kimi zaman ise komik olabiliyor. Oyunda tam hedefe varmak üzereyken meydana gelen hata ne kadar can sıkıcıysa, FIFA 2019 'da ortaya çıkan hata gibi olanlar ise tebessüme yol açıyor.

Webtekno'da yer alan habere göre, oyunda serbest vuruş kullanmak için oyuncu topun başına geçiyor. Real Madrid’in savunma oyuncusu Marcelo freekick’i kullanmak için topun başına geçtiği an kaşla göz arasında Paul Pogba beliriyor ve topu ileriye itiyor. Bu işin ilginç tarafı.



Defans oyuncularının bu gayet yavaş giden topu kolaylıkla alacağını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Ne olduğunun farkına varamayan ve korkudan felç olan oyuncular yuvarlanarak kaleye giden topu seyrediyorlar.

Ancak olaylar daha da karışıyor! Oyun bu durumu gol olarak değerlendirmiyor. Nasıl yaptığı konusunda hala bir cevabımız olmasa da Neymar topu, gol atması gereken kalenin içinden çıkartmayı "başarıyor". Tam da bu noktadan sonra oyun kendine gelmiş olacak ki oyuncular tekrar normal tepkiler vermeye başlıyorlar.

Videoyu izledikçe daha fazla şeyi fark etmeye başlıyorsunuz. Örneğin “vuruştan” sonra Neymar’ın barajın içinden geçmeye çalıştığını ve gerçekten de bunu başardığını ilk izleyişte fark etmediniz. Bir daha izleyin, bekliyor olacağız.

Peki, top yavaşça kaleye yuvarlanırken barajın yanlarından geçen topu engellemek için zıpladığını fark ettiniz mi? Fark etmediyseniz tekrar izleyip bu mükemmel ana da şahitlik etmenizi öneririz.

#FIFA
#FIFA 2019
#Hata
5 yıl önce