|

Gençlerle futbol keyfi: Takım oyunu oynayan kazanır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Gençlik Kolları’nın düzenlediği e-Spor turnuvasının finalinde Paris Saint-Germain (PSG) - Liverpool maçını izledi. PSG’nin 3-2 kazandığı e-Spor maçını değerlendiren Erdoğan, “Bireysel olmaktan çok, futbol kolektif takım oyunu. Bunu da en başarılı kim oynarsa, neticeye o gidiyor” dedi.

00:00 - 8/06/2021 Salı
Güncelleme: 02:10 - 8/06/2021 Salı
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Erdoğan
Cumhurbaşkanı Erdoğan

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Gençlik Kolları tarafından düzenlenen e-Spor turnuvasının final maçını izledi.

  • AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen turnuvanın finalinde gençlerin Paris Saint-Germain ve Liverpool takımları karşı karşıya geldi.
    Paris Saint-Germain’in Liverpool’u 3-2 yendiği maçı izleyen Erdoğan konuşmasında, Paris Saint-Germain’in kolektif futbolu Liverpool’a göre daha iyi oynadığını belirtti.

“Bireysel olmaktan çok, futbol kolektif takım oyunu. Bunu da en başarılı kim oynarsa, neticeye o gidiyor. Burada da gördüğünüz gibi 1-0’dan sonra 3-1 yapmak suretiyle arayı açtılar ve sonunda da her ne kadar 3-2 olduysa da maçı Paris Saint-Germain almayı başardı”
diyen Erdoğan, konuşmasının ardından turnuvada başarılı olanlara ödüllerini verdi.
#Recep Tayyip Erdoğan
#AK Parti
#e-Spor
#Paris Saint-Germain
#Liverpool
3 yıl önce