|

Lansmanda bahsedilen özellik P30 Pr0’ya geldi

Kamera özellikleri ile rakiplerini geride bırakan Huawei, P30 Pro modeline yayınladığı güncelleme ile birlikte video kayıt özelliğini farklı bir boyuta taşımaya hazıralnıyor.

16:46 - 30/04/2019 Salı
Güncelleme: 16:50 - 30/04/2019 Salı
Yeni Şafak
Huawei P30 Pro
Huawei P30 Pro

Çinli teknoloji devi Huawei’in en popüler cihazı Huawei P30 Pro, lansmanda bahsedilen video özelliğine kavuşuyor. Fotoğraf tarafından rakiplerini geride bırakan akıllı telefon, P20 Pro ve Mate 20 Pro modellerinde de başarıyı yakalamıştı. Fakat Huawei video tarafında da adından söz ettirmek istiyor.


Çift kamera video yani Dual-view özelliği ile video çekimini farklı boyuta taşımaya hazırlanan Huawei, şimdilik sadece Çin’de yayınlanan güncelleme ile eklenen EMUI 9.1.0.153 özelliği sayesinde video çekiminde arka iki kameranın kullanımına izin veriyor. Bu özellik P30 Pro ile geniş açılı video çekimine olanak sağlıyor. Ayrıca video kayıt sırasında kullanıcılara zoom lensin kullanımına da imkan tanıyor.


Video tarafına sunulan özelliğin yanı sıra fotoğraf moduna da ek yenilikler ekleyen güncelleme sayesinde arka taraf daha bulanık fotoğraflar çekmem mümkün hale geliyor.

Bu özelliklerin birleşimi ile yetenekli ellerde fark oluşturmak isteyen Huawei, kamera özellikleri ile rakipleri geride bırakmayı planlıyor.

#Huawei
#Huawei P30 Pro
#Lansman
#Güncelleme
5 yıl önce