|

Popüler oyun The Last of Us'ın dizisi geliyor

Paralı üyelik satarak içerik üreten HBO, Sony’nin popüler oyunu The Last of Us’ın dizisini çekeceğini açıkladı. Diziyi Chernobyl dizisinin yapımcıları çekecek.

10:02 - 6/03/2020 Cuma
Güncelleme: 10:15 - 6/03/2020 Cuma
Diğer
Dizisi yolda
Dizisi yolda

Son yılların en çok satan oyunlarından biri olan The Last of Us, sevenlerini mutlu edecek bir haber duyurdu. The Sopranos, Game of Thrones, Westworld gibi başarılı dizileriyle bilinen HBO kanalı, dünyanın en iyi hikaye tabanlı oyunlarından olan The Last of Us’un dizisini çekeceğini duyurdu.

Sony - HBO birlikteliğinde ortaya çıkacak dizi, HBO’nun bir başka başarılı dizisi Chernobyl’in yapımcıları tarafından çekilecek. Chernobyl’in geliştiricisi Craig Mazin’e emanet edilen dizi, senaryo kısmında Naughty Dog’da oyun yazarı olan Neil Druckmann tarafından destek alacak. Seriyi bilenler Mazin - Druckmann birlikteliğinin başarılı bir ürün çıkarabileceğine inanıyor.


PlayStation Productions’ın İlk TV Çalışması

Sony, geçen yıl ünlü oyun serilerini TV ekranlarına getirecek PlayStation Productions’ı kurdu. Burada The Last of Us, God of War, Uncharted gibi oyun serilerini TV ve sinemaya uyarlamayı hedefleyen şirket, bu noktada ilk adımları atmaya başladı. Yakında Uncharted’ın film çekimlerine başlaması bekleniyor.

HBO, The Last of Us dizisini resmi Twitter hesabından duyurdu. Son 10 yılın en iyi oyunu seçilen The Last of Us, ilk olarak 2013 yılında PlayStation 3’e çıktı. Bunun ardından PlayStation 4’e de çıkış yapan oyun, özellikle hikayesiyle oyuncuların büyük beğenisini kazanmıştı. Kıyamet sonrası bir dünyayı anlatan oyun, TV serisiyle nasıl bir iş çıkaracak ilerleyen günlerde göreceğiz.

Webtekno'nun haberine göre PlayStation Productions’ın ilerleyen dönemde yeni serilerine de dizi veya sinema filmi çekeceği düşünülüyor. Zaten oyunlarında hikayeyi kaliteli tutmayı hedefleyen Sony, sinema sektöründe de başarılı olacaktır. Dizi hakkında yeni bilgiler geldikçe sizleri haberdar edeceğiz. Takipte kalın.


#last of us
#play station
#hbo
4 yıl önce