|

Saçma sapan bir video YouTube izlenme rekorunu kırdı

YouTube’da izlenme rekorları kırılmaya devam ediyor. Youtuber Reynmen’in 24 saatte izlenme rekoru kıran müzik klibinin ardından, en çok izlenen video rekoru da kırıldı. YouTube izlenme rekorunun sahibi bir çocuk videosu oldu.

Yeni Şafak
11:48 - 29/01/2019 Salı
Güncelleme: 11:55 - 29/01/2019 Salı
Yeni Şafak
Family GamesTV'nin rekor kıran videosundan bir kare.
Family GamesTV'nin rekor kıran videosundan bir kare.

Türkiye’deki YouTube kullanıcılarının sayısı her geçen gün artış gösteriyor. Ülkemizde kullanıcı sayısıyla doğru orantılı olarak içeriklerin izlenme sayıları da yükseliyor. Farklı tarzlarda üretilen binlerce içerik her gün YouTube üzerinden milyonlarca kişiye ulaşıyor.

Reynmen’in geçtiğimiz gün yüklenen ve ilk 24 saat içinde YouTube Türkiye’de iki rekoru kıran müzik klibi konuşuluyordu. Bu sefer en çok izlenen yerli video rekoru farklı bir içerik üretici tarafından kırıldı.


Family GamesTV isimli bir kanal tarafından çocuklara yönelik olarak üretilen bu video, geçtiğimiz yılın Mart ayında yüklenmişti. Şimdiye kadar 464 milyon defa izlendi. Bu videodan önce rekor Aleyna Tilki’nin müzik klibine aitti.

YouTube ve diğer sosyal medya platformlarında en çok görüntüleme alan içerikler genellikle çocuklara yönelik yapımlarda oluyor. Bunun nedeni küçük yaştaki çocukların arkadaşlarıyla oynamak yerine tablet ve akıllı telefonları tercih etmesi olabilir.

#YouTube
#Rekor
#Video
#Çocuk
5 yıl önce