|

Samsung Galaxy S10 teknik özellikleri ve fiyatı

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung’un yakın zamanda duyurması beklenen Galaxy S10 modeline dair teknik özellikler ve detaylar ortaya çıkmaya başladı. Galaxy S10 üstün kamera performansına sahip olması bekleniyor. Peki, merakla beklenen Samsung Galaxy S10 ne zaman çıkacak? Samsung Galaxy 10 çıkış tarihi, teknik özellikleri ve fiyatına dair tüm detaylar haberimizde.

Yeni Şafak
14:15 - 29/06/2018 الجمعة
Güncelleme: 14:28 - 29/06/2018 الجمعة
Yeni Şafak
Samsung Galaxy S10 üç farklı seçenekle gelmesi bekleniyor.
Samsung Galaxy S10 üç farklı seçenekle gelmesi bekleniyor.

Samsung, Galaxy ailesinin onuncu yılına özel çıkaracağı Galaxy S10 modeline dair yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Üst düzey özelliklere sahip olacağı düşünülen Galaxy S10, gelişmiş kamera performansına ve devasa bir ekrana sahip olması bekleniyor.

Samsung'a yakın bazı kaynaklar, Galaxy S10'un 3 farklı versiyonla satışa sunulacağını dile getiriyor. Sızan son bilgilere göre bu seçeneklerden biri 5 inç boyutunda ekrana sahip olacak. Bu modelin giriş seviyesi bir model olacağı, diğer seçenekler gibi kavisli değil düz ekran ile donatılacağı da söylentiler arasında. Teknik özellikleri henüz ortaya çıkmamış olsa da iddialara göre söz konusu model, tek bir arka kameraya sahip olacak.

Galaxy S10 ailesinin ortanca modeli ise iki arka kamera ile birlikte gelecek. Henüz boyutları hakkında kesin bir bilgi olmasa da 5 inç ve 6,44 inçin arasında konumlandırılacağı, donanım ve özellikleri ile de diğer iki cihazın arasında yer alacağı yine söylentiler arasında.

Üç arka kameralı Samsung Galaxy S10

Çıkması beklenen bir diğer Galaxy S10 ise 6,44 inç kavisli ekran boyutu ve 3 arka kamerayla birlikte gelecek. Şimdiye kadarki Galaxy S serilerinde görülmüş en büyük ekrana sahip olacak olan bu model, serinin en yüksek donanıma sahip üyesi olacak. Ayrıca cihaz, 3 arka kamerasıyla Samsung'un bu alandaki ilk tecrübesi konumunda.

ISOCELL kamera

Fujfilm ile geliştirilen sensörde pikseller arasında kalan duvar için farklı bir malzeme kullanılıyor. Yeni duvar bununla birlikte ışık yansıması veya emilim miktarını azaltarak fotoğraf kalitesini artıracak. Samsung’un iddiasına göre ışık hassasiyeti %15’e varan oranlarda artırılacak.



Samsung ayrıca yeni teknoloji, görüntü sensörlerinin 0,8 µm hatta daha küçük piksellerde dahi görüntü kalitesini koruyabileceğini ifade ediyor. Son olarak; yeni görüntü sensörü 20 megapiksel çözünürlükten yüksek kameralarda da kullanılabilecek. Bu gelişme Galaxy S10’da yer alacak üç kameradan birinin 20 megapiksel ya da daha yüksek bir çözünürlüğe sahip olacağı anlamına gelebilir.

#Samsung Galaxy S10
#Samsung Galaxy
#Galaxy S10
#Fujfilm
٪d سنوات قبل