|

Türk Telekom'dan para ödüllü yarışma: Eleq

Türk Telekom’dan tarafından geliştirilen para ödüllü bilgi yarışması eleq, iOS ve Android platformları için kullanıma sunuldu. Her akşam saat 20:00’de canlı olarak yayınlanacak yarışma binlerce lira para dağıtacak.

Yeni Şafak
15:43 - 11/10/2018 Perşembe
Güncelleme: 16:01 - 11/10/2018 Perşembe
AA
Eleq sosyal medya hesaplarından her gün, o günkü yarışmada çıkacak bir soru hakkında verilen ipucunu sakın kaçırmayın.
Eleq sosyal medya hesaplarından her gün, o günkü yarışmada çıkacak bir soru hakkında verilen ipucunu sakın kaçırmayın.

Türk Telekom, tamamen kendi içinde geliştirdiği ve geçen ay uygulamaya aldığı mobil canlı bilgi yarışması eleq ile katılımcılarına para ödülü kazandırıyor. Türk Telekom abonesi olsun ya da olmasın dileyen herkes indirerek bilgi yarışmasına katılabiliyor.

Uygulamayı indirip mobil cihazları üzerinden yayın saatlerinde uygulamaya giren tüm katılımcılar canlı olarak yarışmaya hak kazanıyor. Günün ödülü, sorulan 10 soruyu doğru yanıtlayan yarışmacılar arasında eşit miktarda paylaştırılıyor.

Yarışmanın başlama saati olan 20.00'den bir saat önce ve yarışma başlarken üye telefonlarına hatırlatma bildirimi geliyor.


Mobil cihazları üzerinden yarışma saatlerinde uygulamaya giren katılımcılar canlı olarak yarışmaya hak kazanıyor. Toplamda 10 sorunun yer aldığı yarışmada yarışmacıların her soru için 10 saniye süresi bulunuyor. Bu süre sunucu soruyu okumaya başladığı anda devreye giriyor. Doğru cevabı veren yarışmacılar bir sonraki soruyu cevaplamaya hak kazanıyor.


Günün ödülü, 10 soruyu da doğru yanıtlayanlar arasında eşit miktarda paylaştırılıyor. Yarışmacılar hesaplarında biriken ödül miktarı 50 TL’ye ulaştığında ödülü talep etmeye hak kazanıyor ve ödül parası ilgili kişinin hesap numarasına yatırılıyor.

eleq’in şu an için her gün saat 20.00’de olmak üzere günde bir yayını bulunuyor. Çok yakında ikinci bir yayın daha yaparak günlük yayın sayısını ikiye çıkarılacak.

#Eleq
#Türk Telekom
#yarışma
6 yıl önce