|

Whatsapp'a 10 farklı bildirim seçeneği gelecek

WhatsApp, platformuna 10 farklı bildirim seçeneği özelliğini katmayı hazırlanıyor. Kullanıcıların mesajlaşma alışkanlığını önemli ölçüde değiştirecek olan WhatsApp'a dahil olacak yeni özellikte bildirim ayarları artıyor.

Yeni Şafak
22:02 - 29/01/2018 Pazartesi
Güncelleme: 23:30 - 29/01/2018 Pazartesi
Diğer
Whatsapp
Whatsapp

Dünyanın en popüler iletişim ve mesajlaşma uygulaması olarak nitelendirilen WhatsApp, platformuna 10 farklı bildirim seçeneği özelliğini katmayı hazırlanıyor. Kullanıcıların mesajlaşma alışkanlığını önemli ölçüde değiştirecek olan WhatsApp'a dahil olacak bu yeni özellik çok konuşulacak.


Whatsapp 10 farklı bildirim seçeneğinin özellikleri

Mynet.com kaynaklı haberde, WhatsApp 10 farklı bildirim seçeneği; WhatsApp kullanıcıları, WhatsApp listesinde yer alan kişileri farklı kategorilere alma olanağı elde edebilecek.

Bu sayede, kullanıcıların istedikleri mesajları ön plana alırken, istemediklerini de arka plana itebilme imkanı doğacak.


WhatsApp kişi listenizdeki bir numarayı öncelikler listesine eklediğiniz takdirde, o kişiden gelen WhatsApp mesajları ana ekranınızda sesli bildirim olarak gözükebilecek.

WhatsApp kişi listenizdeki herhangi bir numaraya öncelik vermeyip geriye attığınız takdirde de, o kişiden gelen mesajlar ana ekranınızda gözükmeyecek.

#Whatsapp
6 yıl önce