|

Xiaomi dünyanın en ince televizyonunu tanıttı

Çinli teknoloji devi Xiaomi, yine görenleri hayrete düşürecek Mi LED TV 4 adında dünyanın en ince televizyonunu tanıttı. Cep telefonundan da ince bir tasarıma sahip bu cihaz tasarımının yanı sıra diğer özellikleri ile de rakiplerini geride bırakmayı başarıyor.

Yeni Şafak
10:35 - 15/02/2018 Perşembe
Güncelleme: 10:44 - 15/02/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Dünyanın en ince TV'si unvanını aldı.
Dünyanın en ince TV'si unvanını aldı.

Xiaomi’nin yeni tanıttı Led TV dünyanın en ince televizyonu unvanına sahip oldu. Kullandığı panel ile görenleri hayrete düşüren Xiaomi, 55 inç büyüklüğünde HDR destekli bir paneli ile meraklılarına 4K çözünürlüğe sahip görüntü sunuyor. Cep telefonundan daha ince bir tasarıma sahip bu TV, 4.9 mm kalınlığa sahip bir panel kullanıyor. Ayrıca 60 Hz yenileme hızına sahip televizyon, kullanıcılarına 178 derece görüş açısı sunarken, 8 ms’lik de bir tepki süresi sunuyor.


Donanım tarafında da güçlü olan bu TV Patch Wall adında bir yapay zeka yazılımı ile geliyor. 1.8 GHz hızında çalışan dört çekirdekli Amlogic Cortex-A53 işlemcisinden güç alan bu ultra ince Mi LED TV 4, Android işletim sistemi kullanıyor.

Bununla beraber Mali-T830 grafik birimine sahip bu LED TV, kullanıcılarına 2 GB RAM ve 8 GB dahili depolama alanı sunuyor. 8W gücünde iki adet Dolby + DTS sinema ses kalitesine sahip hoparlörler ile gelen Mi LED TV 4, bağlantı tarafında da meraklılarına birçok seçeneği beraberinde sunuyor.

Bu bağlantı seçenekleri arasında ise:

  • - Bluetooth 4.0
  • - Wi-Fi 2.4 GHz / 5 GHz
  • - 3 adet HDMI
  • - 2 adet USB
  • - 1 adet Ethernet portu
#Mi LED TV 4
#Xiaomi
#Dünyanın en ince televizyonu
#LED TV
6 yıl önce