|

Yılmaz Vural'ı anlatan oyun 10 günde 100 bin defa indirildi

Yılmaz Vural’ın hikayesini anlatan menajerlik oyunu 9PM Football Managers, 2018’in son haftasında yayınlanmıştı. iOS ve Android platformları için ücretsiz olarak yayınlanan 9PM Football Managers oyunu daha bir ay olmadan 100 bin indirme rakamına ulaştı.

Yeni Şafak
11:34 - 22/01/2019 Salı
Güncelleme: 11:38 - 22/01/2019 Salı
9PM Football Managers'ın tanıtım görseli.
9PM Football Managers'ın tanıtım görseli.

Hikaye odaklı ve merkezinde Yılmaz Vural olan 9PM Football Managers oyunu, yayınlandığı ilk 10 günde 100 bin indirilme barajını aşmayı başardı. 9PM Football Managers oyunun uygulama marketlerinde en çok indirilen oyunlar arasında ilk beşte yerini aldığını da belirtmek lazım.

Yapımcı firma Uncosoft’un CEO’su Enes Çakır, bu hızlı yükselişte özellikle ülkemizdeki futbol menajerlik oyunu severlerin büyük katkısının olduğunu ve yurt dışında yaşayan Türklerden de desteklerini beklediklerini sözlerine ekledi.


Oyuna olan ilginin gün geçtikçe daha da arttığını belirten Enes Çakır, kullanıcılardan gelen yorumların ve önerilerin kendileri için çok değerli olduğunu, bu yorumlar ve öneriler neticesinde oyunun en kısa zamanda kullanıcıların istekleri ile şekilleneceğini ve tüm zamanların en favori oyunu olacağını dile getirdi.

İlk haftasında Apple’ın uygulama mağazası olan App Store’un oyun önerileri içinde de yer alan 9PM Football Managers, 26 Ocak’ta sona erecek olan 1986 liginin bitimiyle birlikte sezon sonunda kullanıcılarına çeşitli sürpriz vermeyi de planlıyor. Dilerseniz 9PM Football Managers oyununu Android ve iOS için aşağıdaki linkler üzerinden indirebilirsiniz.

#Oyun
#yılmaz vural
#9PM Football Managers
5 yıl önce