|

Trabzonspor Sivasspor canlı izle! Zorlu mücadele

Süper Lig’in 30. haftasında Trabzonspor kendi evinde Sivasspor ile karşılaşıyor. Son haftalarda iyi bir performans sergileyemeyen Sivasspor, Trabzonspor deplasmanından 3 puanla dönmek istiyor. Maç ise saat 16.00’da beIN Sports ekranlarından canlı olarak izlenecek. İşte Trabzonspor Sivasspor canlı izleme bilgileri.

Yeni Şafak
13:46 - 21/04/2018 Cumartesi
Güncelleme: 13:50 - 21/04/2018 Cumartesi
Diğer
Süper Lig'de Trabzonspor ile Sivasspor karşı karşıya geliyor.
Süper Lig'de Trabzonspor ile Sivasspor karşı karşıya geliyor.

Trabzonspor Sivasspor maçını canlı izlemek için haberimizi inceleyebilirsiniz. Süper Lig’de 30. hafta maçları oynanıyor. Trabzonspor ise kendi evinde Sivasspor’u yenerek yoluna emin adımlarla ilerlemek istiyor. Sivasspor ise son haftalarda aldığı mağlubiyetleri unutturmak ve deplasmandan galibiyetle dönmek istiyor. İşte Trabzonspor Sivasspor maçı canlı izleme bilgileri.

Trabzonspor Sivasspor maçı nasıl izlenir?

Sizlere sunacağımız bağlantılar üzerinden sizler de Trabzonspor Sivasspor maçını donmadan kesintisiz bir şekilde canlı izleyebilirsiniz.

İki takım arasındaki istatistikler

İki takım Süper Lig'de 23 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda 12-6'lık Trabzonspor üstünlüğü bulunuyor (5B).

Trabzonspor Süper Lig'de Sivasspor'a son 15 maçta bir kez yenildi (11G 3B) ve yedi maçtır yenilmiyor (5G 2B). Bordo mavililer son yedi maçın dördünde kalesini gole kapattı ve hiçbirinde birden fazla gol yemedi.

Sivasspor'un Süper Lig'de Trabzon'da bir galibiyeti bulunuyor (3B 7M); o galibiyet 2007/08 sezonunda gelmişti (0-3).

Trabzonspor ligde evinde oynadığı son iki maçı dörder gol atarak kazandı. Trabzonspor, Süper Lig tarihinde en son Mart-Nisan 1995'te arka arkaya üç iç saha maçında rakiplerine 4+ gol atmayı başarabilmişti.

Sivasspor ligde iki maçtır kazanamıyor; bu sezon bir kez üç maçlık mağlubiyet serisi yaşadılar ve o serideki maçlardan biri Trabzonspor karşısındaydı (diğer maçlar Fenerbahçe ve Gençlerbirliği karşılaşmalarıydı).

Ligdeki son beş maçında 15 gol atan Trabzonspor bu beş maçtan önceki son beş maçta ise sadece iki gol atabilmişti.

Sivasspor ligde deplasmanda oynadığı son dokuz maçta sadece bir galibiyeti var (2B 6M) ve bu maçların tamamında gol yerken sadece dördünde gol atabildiler.

Trabzonspor bu sezon Süper Lig'de en az korner kullanan takım (107).

Robinho, Süper Lig'de forma giydiği 10 maçta altı gole katkıda bulundu (dört gol ve iki asist).

Burak Yılmaz, Süper Lig'de Sivasspor'a karşı forma giydiği 15 maçta 13 gol attı; Süper Lig kariyerinde en fazla gol attığı rakibi.

Okay Yokuşlu'nun da Süper Lig kariyerinde en fazla gol attığı rakibi Sivasspor (4).

Canlı anlatım
#Trabzonspor
#Sivasspor
#Canlı izle
6 yıl önce