|

Tubidy Mp3 dönüştürücü! Tubidy Youtube video dönüştürücü

Tubidy Mp3 dönüştürücü uygulaması haberimizde. Her gün videoların izlendiği Youtube’den çeviri yapmak oldukça kolaydır. İşte Tubidy Youtube Mp3 video dönüştürücü uygulaması.

Yeni Şafak
11:13 - 31/07/2017 Pazartesi
Güncelleme: 11:17 - 31/07/2017 Pazartesi
Diğer
Tubidy Mp3 dönüştürücü
Tubidy Mp3 dönüştürücü

Tubidy Mp3 dönüştürücü ile istediğiniz videoları artık çok rahat diğer formatlara dönüştürebilirsiniz. Kullanıcılar Youtube üzerinden izledikleri videoları nasıl farklı formatlara dönüştürebileceğini merak ediyor. Sizlere sunacağımız uygulama sayesinde sizler de Tubidy uygulamasını kullanabilir ve Youtube videolarını dönüştürebilirsiniz.

Tubidy nasıl çalışıyor?

Tubidy'de bir arama yaptığınız zaman, arama yapılan kelimeye uygun olan tüm YouTube videoları listeleniyor. Arama sonuçlarında listelenen bu videolardan indirmek veya dinlemek istediğiniz içeriğe ait bağlantıya tıklayarak çeşitli indirme seçeneklerini değerlendirmek mümkün. Bu noktada Tubidy'nin kullanıcı dostu bir özelliği daha ortaya çıkıyor. Farklı formatlarda, farklı boyut avantajları sunabilen Tubidy, kullanacağınız cihaz üzerinde sıkıntısız servis verebiliyor.

Tubidy ile neler yapılır?

Tubidy oldukça eğlenceli seçenekler sunuyor. Özellikle paylaşım özelliği ile arkadaşlarına kendi listelerinizi gönderebilmeniz hoş bir özellik. Bunun yanı sıra;

Yeni müzikler keşfedebiliyor,

Favori parçalarımızı dinleyebilir ve indirebilir,

Bu parçalar ile oynatma listeleri hazırlayabiliyor,

Oynatma listelerimizi arkadaşlarımızla paylaşabiliyorsunuz.

#Tubidy
#Tubidy Mp3 dönüştürücü
#Youtube
7 yıl önce