|
Bravo Federasyon...

Bugünlerde herkes birşeyler yazacak da biz dururmuyuz. Koskoca Türkiye Futbol Federasyonu neredeyse dillerde sakız oldu. Kırk yıllık Bekir Boran''da susmayacak. Çünkü, Türk futbolunun bu günlerini görmek için yıllarca bekledim. Avrupa''nın her yerine, dünyanın bir çok ülkesine futbolcu kardeşlerimin peşinde gittim. Onların sevinçlerine çok az ortak olabildim. Her deplasman maçında "İnşallah iyi netice alırız da güzel haberler yazarız", diye dualar ediyordum. Bir çok Futbol Federasyonu geldi geçti, icraatlarını gördük. Hepsini saygı ile selamlıyorum. Ama lütfen bugün yerden yere vurduğumuz Haluk Ulusoy Federasyonu''nu acımasızca eleştirmeyin. Siz sormadan ben söylüyorum. Neden...

"Tahütlerini yerine getirmeyen yayın kuruluşu yüzünden Anadolu''daki 15 kulübümüzü zor durumda mı bırakacaktı..." "Yayıncılar haklı, Anadolu enayi"... Gelelim "Üç Büyüklere". Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş maçlarını Şenes Erzik Federasyonu döneminden hatırlayalım. Herkes kendine bir kanal bulmuş çırpınıp duruyor. Maçların tadı tuzu kaçmış futbolseverle resmen dalga geçiliyordu. Bravo Federasyon diye başlık attığım zaman burun kıvıranlar, bugünkü tabloya baksınlar. Üç büyükler bir yere kıpırdamıyor. Hiçbirisinden çatlak ses çıkmıyor. Çünkü onlarda biliyorki havuzun suyu o kadar sıcak değil. Kimse yanmayacak. Anadolu takımları ile aralarında namus sözü verdiler. Burada alkışlanacak olan iki taraftır. Hem üç büyükler hemde Futbol Federasyonu.

Gelelim işin diğer yönüne. Yani parasal tarafına. Komisyoncu hiç değilim. Muhasebeden anlamam ama bizim sektörün en çok darbesini yiyenlerdenim. Tercüman dersem anlamışsınızdır. İşte ben o "Zede"lerdenim. Allah''a bin şükürler olsun ki yukarda ismini yazdığım gazetenin talebelerindenim. İftaharla, göğsüm kabararak geziyorum. Neden para dedim... Spordan sorumlu Devlet Bakanımız trilyonlardan bahsediyor. Sayın bakanım şimdi yazdığımı iyi okuyun. Piyasamız çok kötü ve TELEVİZYON''lar zordan kötü durumda. Kimse kimseyi kandırmasın aylardır maaş alamıyorlar. Duyuyoruz ki müşteri arıyorlar. Hele bir tanesi 700 bin Dolar istiyormuş. Sen onun yanına 400 ile git hemen alırsın. Diğer bir kanal 75-80 istiyormuş... Bu ne demek biliyormusunuz... Futbol Federasyonu ile masaya oturacağına git bir kanal satın al, olsun bitsin... Sayın bakanım siz az diyorsunuz ama gerçek ortada. İhaleye bile gerek yok.

Noktalarsak; Federasyon''a bir görev düşüyor. O da sporseverlerin dekoderle ödediği paraların hakkını koru.

23 yıl önce
Bravo Federasyon...
Balkanlarda İstanbul fragmanları
“Almanlar et başında”
Varsıllar vergi ödemesin!
Amerikan Evanjelizminin Trump’la imtihanı
Genişletilmiş teröristan projesi böyle çöktü