|
VEFA"SIZ KEMAL!

İçim yanıyor... Nasıl yanmasın, VEFA''lı bir arkadaşımızı daha kaybettik. Kemal Sunal da Vefa''sız çıktı. Bizleri bırakıp eren gitti. KEMAL SUNAL sen hiç merak etme, biz sana vefa borcumuzu ödemeye çalışacağız. Vefa Lisesi öyle bir okul, öylesine bir yuvaydı ki, kimler geldi, kimler geçti.

Bugün isimlerini bile sayfalara sığdıramayacağımız bu kişilerin hayatta kalanları ağlıyor, ebediyete intikal edenleri ise seninle özlem gideriyor...

Sevgili Kemal Sunal. Senin adına biraz hesap sormak herhalde hakkımız olsa gerek. Yürekleri varsa cevap versinler. Gazetelerinde tam sayfa havacılık haberleri yapıp, yetmiyormuş gibi ekranlarda ünlü bir mankeni de yanına alıp ahkam kesen meslekdaşım...

Bir gün Kemal Sunal''ın bu şekilde öleceğini rüyamda görsem inanmazdım. Uçaktaki yolcular arasında bulunan Sayın milletvekili Erol Al da mı yalan sölüyor?

"Hostesler oksijen tüplerine yöneldiler, maskeyi çıkardılar ama ne yazık ki, çalıştıramadılar..."

Bu cümlenin içinde çok mana var. Sezonluk hostes alıyormuş bu kuruluşumuz. Uçak içinde meşrubat versin, içki satsın, caka yapsın diye, almadan önce onları eğitmesini bilin, alırken boyuna posuna, endamına bakıp, ince eleyip sık dokuyacağınıza, oksijen tüpünü nasıl kullanması gerektiğini öğretin.

Kaptan hastanın yanına gelene kadar hiç bir müdahalede bulunamayan kişiye hostes mi diyorsunuz?..

ilk yardım tecrübesi olmayan personel, ehliyetsiz araba kulanan şoföre benzer. Hadi buraya kadar normal gittiğini kabul edelim.

Uçak biletleri fiyatları bazında hesaplarsak, doktorların dediği ve uçakta bulunması gerekli "defibrilatör" denen cihazı bari bulundursaydınız.

işte böyle sevgili meslekdaşım. Ben futbol eleştirisi yapıyorum. Çünkü, bunun okulunu bitirdim. Antrenör diplomasını, hakem lisansını cebime koydum da daktilonun başına geçtim.

Kemal Sunal''ı kaybettikten sonra sen yazsan ne olur, yazmasan kime ne?

Nur içinde yat Kemalim...

24 yıl önce
VEFA"SIZ KEMAL!
Ekrem Dumanlı sadece gazeteci mi?
2024 yılında sigortalıların statüsüne göre ödenen ölüm yardımı tutarları belli oldu
İnsaf!
Dağ yürekli adamların büyük seçimine doğru
Demografik dönüşüm