|
Özgürlük Bayramı

Suriyeli devrimciler kurban bayramını yeni kurbanlar vererek kutluyorlar. Dün, bayram namazı ile öğle namazı arasında 11 devrimci şehadet şerbetini içti. Beşşar Esed''in gözü dönmüş katiller sürüsü katliama devam ediyor. Döktükleri kanda boğulmaları yakındır inşaallah. Put kırıcı İbrahim''in, Hak yoluna kurban İsmail''in, Rahmetenlilâlemîn Muhammed Mustafa''nın (aleyhumusselam) takipçileri, Esed tağutunu bir an evvel yere sersinler Yâ Rabbelâlemîn!

* * *

Bayramda birbirinden güzel kutlama mesajları aldım, alıyorum. En güzellerinden birini, Merve Yüksel kardeşimin mesajını sizinle paylaşmak isterim:

"Gazze''deki yönetimin Başbakanı İsmail Haniye, ''Bu kutsal günlerde her şeyin sahibine olan kulluğumuzu yenileyerek, bayramı özgürlük bayramı olarak kutluyoruz'' diyerek kutlamış. Bu bayram cidden özgürlük bayramı olsun. Araplar için, Kürtler için, Doğu Türkistan''daki Müslümanlar için, dün bir şehit veren Filistin için, Suriye için, Wall Street''te eylem yapan Amerikalı için, ''Lebbeyk Allahümme Lebbeyk..'' (Allah''ım buyur, emrine geldim..) diyen hacılar için ve sizin için, özgürlük bayramı olsun. Amin."

* * *

''Lailahe illallah'' diyerek ve serden geçerek Nemrutların, Firavunların karşısına dikilenden daha özgür kim olabilir?

Özgürlüğünüz kutlu olsun ey Gazze''nin, Humus''un yiğit evlatları!

12 yıl önce
Özgürlük Bayramı
Bir Başka Mesele: “Grogi olduk… Güzellikleri görmüyor, anı yaşamıyoruz”
Eski Türkiye'yi savunanların yüzüne bu yazıyı nezaketle çarpın
Türkiye’nin tezlerini kim anlatacak…
Enflasyon ile mücadelede beklentileri kırmak ve fiyat yapışkanlığının önüne geçmek
Cari açık ve Gabar’dan gelecek 3,2 milyar dolar