|
Bu adam size ne yaptı?

5 gün önce oynanan Galatasaray-İstanbulspor maçını attığı iki golle kazandıran Kerem Aktürkoğlu, Gaziantep maçında oyundan çıkarken ıslıklandı. Milli futbolcunun çıkarken taraftarları alkışlama isteği, duyulan ıslıkların ardından hayal kırıklığına dönüştü. Peki bu kadar sabırsızlık, bu kadar tepki niye?


Kerem Aktürkoğlu 3. Lig’den geldiği bu takımda kaptanlığa kadar yükseldi. 154 maçta 41 gol attı 38 de asist yaptı. Şampiyonluk yaşadı. Şampiyonlar Ligi’nde dikkat çekici maçlar oynadı. 5 gün önce ligde size maç alan oyuncuyu diğer maçta skor istediğiniz gibi gitmeyince ıslıklamayı nasıl yorumlamak gerekir? Ya da siz buna normal yaşantınızda ne diyorsunuz? Ben söyleyeyim bunun adı nankörlüktür. Ve şunu da söyleyeyim Kerem Aktürkoğlu bu takımda bu davranışı hak edecek son oyunculardan biridir.


Satın alma kültürünün en büyük olumsuzluğu parayı verenin güçlü olduğunu ve diğerlerinin onun isteklerine hizmet etmesi gerektiğini düşünmesi. Bu şımarıklığın kimseye kazandırdığı bir şey yok. Yozlaşmaktan başka…


Öte yandan Kerem’e olan sabırsızlık ve tahammülsüzlükle ilgili ideolojik ön yargılardan bahsedenler de var. İşin bu kısmını düşünmek dahi istemiyorum. Bu konuda bir şeyler söyleyip işin siyasallaşmasını da istemem.


Umarım Galatasaraylılar tırnaklarıyla kazayarak gelen bu çocuğa gerekli desteği verir ve yaşanan bu haksızlığın sonunu getirir.


Yoksa Kerem de taraftarın tepkisi sebebiyle kulübünden ayrılanlar kervanına katılacak.


Benim gözümde Kerem, Galatasaray’ın simge futbolcularından bir olma yolunda ilerliyor.


Bu değerin hak ettiği kıymeti görmesi dileğiyle…

#Galatasaray
#Kerem Aktürkoğlu
#Süper Lig
3 ay önce
Bu adam size ne yaptı?
Evet sokağa çıkamayacak hale geleceksiniz!
Batı’da İsrail spiritüel bir tutkuya dönüştürüldü...
Din savaşı
13 şehit
İstanbul’da bir Yemenli âlim: Abdülmecid el-Zindanî