|
Daum intihar etti

Sözde Fenerbahçe taraftarının sahaya attığı madeni para ile hakemin yaralanmasından dolayı seyircisiz oynanan Fenerbahçe-Kasımpaşa maçında alışmadığımız bir hava ortaya çıktı. Kulübüne maddi ve manevi zarar veren kendini bilmez kişiler herhalde bundan sonraki maçlarda otokontrol ile ayıklanırlar.

Maçtan evvel Kasımpaşa Teknik Direktörü tecrübeli Yılmaz Vural kardeşimizin motivasyon faktörünü harekete geçirip Fenerbahçe Teknik Direktörü Daum''u bozma planı cuk diye yerine oturdu. Fenerbahçe sahada sakat Emre, cezalı Bilica ve Kazım''dan mahrum kadrosuyla yer aldı. Kasımpaşa''nın 4-4-2 düzenine karşı Fenerbahçe 4-3-3 düzeninde oynayınca orta saha üstünlüğünü rakibine kaptırdı.

Oyunun ilk dakikası dolmadan auta giden topu fiyakalı bir şekilde tutmak isteyen Volkan''ın Kasımpaşa''lı Gökhan''ın alda at dercesine topu bırakması Fenerbahçe''nin oyuna mağlup başlamasına neden oldu. Allah''tan Güiza''nın golü gecikmeden geldi de oyunda durum yeniden eşitlendi.

Fenerbahçe ilk 45 dakikada Volkan, Gökhan, Önder, Carlos, Alex ve Semih''in kötü futbolu ile lidere hiç yakışmayan bir futbol ortaya koydu. Milli takımın değişmez kalecisi Volkan''a ne oldu?

Roberto Carlos sanki jubile maçı oynuyor gibi, ne yaptığı belli değil. Fenerbahçe''nin sol koridoru yol geçen hanı gibi. Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi defans sol koridor futbolcusu herhalde futbolu unutmuş. Böyle oynayacaksa bırakın bir an evvel Brezilya''ya dönsün. Gitmezse hem Fenerbahçe''ye hem de geçmiş futbol hayatına ihanet eder.

Teknik direktör Daum maalesef 4-3-3 düzeni takıma nasıl uygulanır dersini hiç çalışmamış. 4-3-3 düzeninde top rakibe geçince ileri üçlüde yer alan iki futbolcunun orta sahaya nasıl yardıma geleceğini oyuncularına hiç çalıştırmadığı belli oluyor. Zaten ileri uca Semih-Güiza-Alex''i koyarsanız bu sistemi uygulamanız hayal olur. Halbuki üçlüden birinin yerine Özer''i koymak lazımdı ama teknik direktör bu üçlünün yerine Mehmet Topuz''u oyundan alınca Kasımpaşa yine orta sahada hakimiyet elde etti ve galibiyete kavuştu.

Dün akşam seyrettiğimiz Fenerbahçe''de ne teknik ne taktik ne de kondisyon göremedik. Kayseri maçından sonra takımda dayanıklılık kalmamış. Gördük, uyardık ama anlayan yok. Gitti milyonlarca eurolar.

14 yıl önce
Daum intihar etti
BİT’lere kadrolu işçi alımında acilen tedbir alınması gerekiyor
‘Mutlaka döneceğiz’ ya da Nekbe’dir yaramızın adı
O güne geri dönmek
‘İletişim aklı’
Bir sen bir ben bir de aile