|
Maçın galibi sarı kırmızı fenerliler...

Tempolu, güzel hareketler dolu bir maç, lakin her iki takımda da son hareketler yok! Çabuk ataklar, tek top taşımalar, verkaçlar, alan değiştirmeler, kontra paslar hepsi var. Galatasaray ve Bursaspor golü düşünüyor ama gol yollarında ilk yarı siftah yok!

Sahada iki kişi de yok; biri Ozan İpek öteki; iki şutun dışında Giovani Dos Santos. İkisi de kayıplarda…

Keita; Abra Kadabra, formadan top çıkartıyor sonrası mafiş! Ne bir ortası var ne ara pası… Boşa akan su gibi… Bereketi yok. Sabri iyi niyet yarım akıl! Hep zoru deniyor, başaramıyor kolayı akılla olur, olmuyor…

Volkan Şen bir fırtına bence Messi''nin dublörü, delici ve akıcı sanki ayaklarında paten var ama çok egoist. Öylesine akıp gidiyor ki tut tutabilirsen, son noktada ''ille de ben'' demese Ozan İpek''e verse Bursa kazanacak. 45''te kaçırdığı gol mucize… Maçın defoları bunlar gerisi keyif verici. Kasımpaşa – Fenerbahçe maçından çok daha güzel. Aksiyon, heyecan, tempo, düşünce zenginliği ve seyir zevki var.

Galatasaray''ı oturmuş buldum. İlk kez ümit verdiler. Geç kalmışlığın azabını yaşayanlar da var yaşatanlar da… Yaşayanlar Rijkaard ve Neeskens; sonunda bu kadroyu buldukları için. Yaşatanlar da son haftalarda çok puan kaybeden futbolcular.

ÖVGÜYÜ HAK EDENLER

Neill, Hakan Balta ve Elano…

Mehmet Topal, Arda ve Baroş…

Neill bir güven abidesi. Aklını fiziği ile birleştiren futbol alimi. Bir futbolcu bu kadar mı kendine güvenli olur, bu kadar mı oyunu iyi okur. Yanına Hakan Balta da gelince Galatasaray''ın savunması tıkır tıkır oynadı, boşa top çıkmadı. Elano ve Mehmet Topal da oyuna girince takım işlerlik kazandı. Bir kez Ömer''i kaçırdılar bereket Aykut iki adımdan vurulan kafayı büyük bir refleksle çıkardı. Maçın dönüm noktasıydı bu pozisyon.

Elano iyi usta ama eşref saati gerek. Yazık oluyor Elano''ya anlaşılamadan gidecek…

Arda sıra dışı işler yaptı, dizi film gibi çalımları, ortaları ve oyun zekası mükemmeldi. Fizik gücü de yükselmiş. Bursaspor''u takım halinde beğendim. Şampiyonluk hakları. Göreceksiniz Sercan yıldız gibi parlayacak. Bu çocuğun üstün bir sürati ve düşünce hızı var, top kontrolü gelişsin tutulmaz.

Ertuğrul Hoca neden çıkarttı anlamadım. İkinci yarısı gol kaçırma yarışı olarak geçen maçta iki taraf da galibiyeti kaçırdı. Keita ''gol kaçırma kralı'' oldu! Maç kayıp puanlarla bitti. Bursaspor''a yazık oldu. Bu maçın galibi sarı-kırmızı fenerlilerdir. Hakem Bünyamin Gezer''in Neill ve Zapotocny''ye kırmızı göstermesi biraz ağır karardı. Saraçoğlu''ndaki Beşiktaş maçından sonra belli oldu ki Fenerbahçe şampiyonluğa itilecek…

14 years ago
Maçın galibi sarı kırmızı fenerliler...
Ukbe b. Nâfi’nin cehdi
İğne ve çuvaldız…
İhracatta Türkiye
Hizmet sektöründeki enflasyon işleri zorlaştırıyor!
Tarihin sonu ve ABD üniversiteleri