|
Fernando Santos'un son şansı

Beşiktaş, taraftarını üzemeye devam ediyor. Evinde konuk ettiği Antalyaspor'a 2-1 boyun eğen siyah-beyazlılar, bu sezon ilk kez üst üste 3 maçını kaybetti.


Son düdüğün ardından maçın istatistiklerine şöyle bir baktım. Dikkatimi çeken, "rakip ceza sahası içinde topla buluşma" sayıları oldu. Fernando Santos'un Beşiktaş'ı 43 kere girdiği ceza sahasından sadece 1 gol çıkarabilmiş. Sergen Yalçın'ın Antalyaspor'u ise 14 kere girdiği ceza sahasından 2 gol bulmayı başarmış. Deplasman takımı olan ve kontra ataktan gol arayan Antalyaspor'un ceza sahasına daha az girmesi anlaşılabilir bir durum ebette. Ancak Beşiktaş'ın tam 42 girişiminden eli boş dönmesi gerçekten ilginç. Daha da ilginci Antalyaspor'un gol beklenti oranının Beşiktaş'tan daha yüksek olması.


Fernando Santos'un geldiğinde getirdiği hava çabuk dağıldı. Vadettiği oyunu sahaya yansıtamayan Portekizli teknik adam, Süper Lig'de çıkığı 11 maçta 5 mağlubiyet aldı. Santos, "İstifa gibi bir düşünce aklımın ucundan geçmiyor" diyor ama Türkiye Kupası, hocanın son şansı gibi duruyor.

#Beşiktaş
#Fernando Santos
#Süper Lig
1 month ago
Fernando Santos'un son şansı
Bir Başka Mesele: Sistemi psikiyatr ve psikologlar bozdu
Niçin Diyanet
Bi şey yapmalı!
Hayallerin ötesinde yaşanan bir zaman dilimi
Zengin millet fakir devlet