|
Hürriyet Tiyatrosu!
24 Temmuz'dan bu tarafa içerideki ve sınır ötesindeki operasyonlar neticesinde, PKK'ya son otuz yılın en ağır darbesi indirildi. Öldürülen teröristlerin sayısı, resmen açıklananın üç katına yakın! Kararlılıkla devam eden, sonuna kadar da gidilecek olan bir süreçten söz ediyoruz.

Bu arada, terörist başı Murat Karayılan'ın “Hezimete uğradık! Çöküyoruz, hatta çöktük!” diyerek feryat ettiği ortaya çıktı!

*

Vaziyet böyle iken…

Doğan Medyası; bu kadar önemli, bu denli hayati bir gelişmeye neden gözlerini kapatıyor?

HDPKK'yı “canla başla, tüm hücreleriyle” destekliyor da ondan!

*

7 Haziran'da HDP için “oy” isteyen, “HDP'ye oy ver kurtul” çağrısı yapan Doğan Medyası, 1 Kasım seçimi için de HDP namı hesabına seferber olmuş durumda!

Aydın Doğan'ın gazete ve televizyonlarının; özellikle son aylarda, terör örgütü PKK'ya ve Terör Partisi HDP'ye nasıl da koltuk çıktıklarını gösteren çok sayıda örnek var.

Mal meydanda! Haliyle, Doğan'ın “PKK ile mücadele etmeye devam edeceğim. PKK'nın 1 numaralı düşmanıyım” şeklindeki sözlerinin hiçbir kıymeti ve geçerliliği yok. Göz boyamadan, sihirbazlık gösterisinden ibaret laflar bunlar!

*

Doğan Medyası'nın hiç utanmadan hala daha “Barış Güvercini” olarak sunmaya çalıştığı Selahattin Demirtaş'ın sahne aldığı, Almanya'nın Hamburg şehrindeki parti toplantısında…

Trinidad Tobago'nun bayrağı dâhil 12 ülkenin bayrağı duvarda asılıydı; bu arada PKK paçavrası da vardı…

-Buna mukabil, Türk Bayrağı yoktu!

Peki, Doğan Medyası'ndan bir tepki var mı?

-Yok!

Hürriyet'in dünkü nüshasının altını üstüne getirenler bu konuyla ilgili ufacık bir haber dahi bulamadılar!

Hani Hürriyet, Türk Bayrağı konusunda hassastı?

-Geçiniz bunları; tiyatro yapıyorlar!

Mevzubahis olan, “HDPKK'ya tam destekse…”

Baronsal Hürriyet, “o salonda neden Türk Bayrağı'nın olmadığını” soramıyor bile!

Oylar kaçmasın diye; HDP'yi tek kelime eleştiremiyor!

*

Baronsal Hürriyet'in logosunun sol tarafında yer alan Türk Bayrağı, gazetenin Amerika ve İsrail'e olan bağlılığını “kamufle edebilmek için” vardır: Yani, göstermeliktir!

Doğan Medyası, Bağımsız Müslüman Türkiye'ye karşı Haçlı Siyonist Cephesi'nde yer alıyor. Bir başka deyişle, “Transatlantik İttifakı'nın yandaşı olarak” Ankara'ya karşı mücadele veriyor.

Doğan Holding'in, Yahudi şirketi olan Axel Springer'le ortaklığı bile tek başına 'işbu konuşlanmasını' açık etmeye yeter!

Axel Springer'in yayın ilkelerinin üçüncü maddesinde, “İsrail devletinin çıkarlarını dünya üzerinde korumaktan” söz ediliyor! Dördüncü maddede ise “Transatlantik ittifak oluşumuna dayanışma desteğinden ve Amerika Birleşik Devletleri'nin ortak değerlerini korumaktan” bahsediliyor!

*

ABD, İsrail ve Almanya; en başından beri PKK'nın arkasında: daha doğrusu, bütün damarlarında geziniyor!

Yıllardır terör örgütünü yöneten, silahlarını sağlayan, himaye eden, ajanlarıyla eğitim veren, üstüne bir de “özel askerlerini” yollayan bir Şer Üçlüsü'nden söz ediyoruz!

İşte bu İslam Düşmanı Üçlü, yerküremizde “Terör'ün Mühendisleri”dir!

*

Dünkü Hürriyet'in ilk sayfasında, Mister Demirtaş'ın Almanya'da yayınlanan Süddeutsche Zeitung'a verdiği demeç, “PKK'yı temsil etmiyoruz” başlığıyla yer almıştı!

Bu haber, içerde sayfa manşeti yapılmıştı ve pabuç kadar puntolarla “Biz PKK'yı, PKK da bizi temsil etmiyor” başlığı okunuyordu!

Bir kere daha; “Yalan'dan kim ölmüş?” diyoruz!

*

PKK terörünü, şimdiye kadar asla kınamamış olan…

Terör örgütünü, tüm hücreleriyle benimseyen ve canı gönülden destekleyen…

Vekilleriyle, parti mensuplarıyla vs. birçok kez terör örgütüne yardım ve yataklık yaptığı; silah ve mühimmat taşıdığı belgelenen…

PKK'nın 'siyasi parti rolünde oynayan' parçası olduğu sayısız kez kanıtlanan bir HDP'den söz ediyoruz!

*

Seçimler yaklaşırken, bir kere daha “Terör Partisi ile Terör Örgütü PKK'yı birbirinden farklı imiş gibi gösterme” üçkâğıdı açılıyor, “abra kadabrası” sahneleniyor!

Bu numarayı, “Hedef Kitle”deki seçmenlere “afiyetle yediririz” diye düşünüyorlar…

Bu düzenbazlığı en ziyade Doğan Medyası ile Paralel Medya yapıyor! Baronsal Medya'nın diğer Amerikancı ve İsrail'ci vagonları olan Taraf ve Cumhuriyet de peşlerinden gidiyor!

Derin Baronlar'ın suflesiyle 7 Haziran'da HDP için Kızılay'lık yapan Kemal Kılıçdaroğlu mu, “PKK'nın hedefi HDP olabilir!” sözleriyle Okyanus Medyası'na pas atıyor!
#pkk
#doan medyası
#Doğan Medyası
#Terör
9 yıl önce
Hürriyet Tiyatrosu!
Genişletilmiş Ortadoğu ve…
Peşimizi bırakmayan inatçı iniltiler
Kuklaları oynatan Derin Kuklacılar?
‘Susadım çeşmeye varmaz olaydım’
Türkiye’yi devşirme kurtarıcılardan kurtarma mücadelesi…