|
Pascal"ın karası yüzkarası

Önce kendi kendimize şöyle bir soralım... Daum Beşiktaş''a niye geldi?

İtalyan''ı gönderip Alman''ı yerine getirmek belli ki yönetimin marifeti. Çünkü kurtarıcı diye takımın başına getirilen Christoph Daum''un Siyah-Beyazlılara verdiği hiçbir şey yok.

Şöyle geriye bakalım. Scala''nın hiç örneği olmayan kovulmasından sonra Siyah-Beyazlı takımın başına Daum''un getirilmesi Galatasaray karşısında belli etti ki herşey eski tas eski hamam.

Beşiktaş''ın, dünkü görüntüsünde bir ortak noktayı bulmak imkansızın da ötesindeydi. Geri dörtülünün orta saha ile orta sahanın forvetle hiç mi hiç ilişkişi yoktu. Ve bunlar olmayınca tabii ki Beşiktaş diye bir takım yoktu.

Rakibini her gördüğü yerde presi bindiren Galatasaray belki çok iyi oynamadı ama rakibini de hiç oynatmadı. Futbol kalitesinin orta seviyeleri geçemediği dün akşamki maçın ana fikri yine Pascal Nouma''ydı. Bu terbiyesiz Fransız, Beşiktaş''ın hayrına değil kelimenin tam anlamıyla zararına çalışıyor. "Golcüyüm" diye geçinen bu sonradan olma Fransız Galatasaray maçında da alışık olduğu kırmızı kartı yine kasti yaptığı hareket sonucu gördü.

Türk insanını, Türk insanının ilkesini benimsemeyen Pascal yapılacak en iyi iş Paris''e giden ilk uçağa bilet almaktır.

Ancak hemen belirtelim ki bu takımın ve de Pascal denen bu adamın bu hale gelmesinde gerçek suçlu sahadaki insanlar değil.

Onlar kendilerini biliyorlarsa dün akşam, mutlaka Nouma gibi simsiyah olmuşlardır.

23 yıl önce
Pascal"ın karası yüzkarası
Sivil "Mimik"
İnsaf!
Dağ yürekli adamların büyük seçimine doğru
Demografik dönüşüm
Seçim bitsin, önümüze bakalım!